Toen ik de vernieuwde verpakking van deze langhoudende lippenstiften zag staan moest ik het natuurlijk uitproberen. Ik kende de oude variant van L’Oréal’s langhoudende lippenstift en de nieuwe zag er nog leuker uit, dus nam ik twee kleuren mee naar huis.

 

 

Zoals ik al aangaf, kende ik de oude verpakking van de Infallible lippenstiften al jaren, maar de vernieuwde penvormige verpakking heb ik volledig langs me heen laten gaan, terwijl deze al sinds het voorjaar in de winkels ligt!
Oude verpakking.

 

 

Nieuwe verpakking!

 

 

De volledig vernieuwde Infallible lippenstiften zien er niet alleen anders uit, maar hebben ook veel nieuwe kleuren bijgekregen en zijn nu in maar liefst in 16 varianten verkrijgbaar.

 

 

Nou zijn er heel wat lippenstiften die urenlang op je lippen beloven te blijven zitten, terwijl ze in werkelijkheid al gauw beginnen uit te drogen en af te brokkelen , waardoor je een droge lip met stippen uitgedroogde lippenstift onder je mond hebt zitten, en ook nog eens gaten aan kleur op je lippen, dus ging ik lichtelijk sceptisch deze twee penvormige stiften uittesten.

 

Wat belooft L’Oréal Paris over zijn product:
“Drink je favoriete cocktail; kus je geliefde; eet in de nieuwste hotspot…Wat je ook doet, je lipstick zal je in elk geval niet in de steek laten! Het kleureffect blijft de hele dag stralend en intens zonder te vervagen. Verleidelijk, dat is de key eigenschap voor alle lipstickkleuren die dit jaar het modebeeld gaan domineren. Van de catwalk tot aan fashionshoots, waar je ook kijkt is het duidelijk dat lippen de nieuwe trendsetters zijn. De kleur op de lippen reflecteert ook de perfectie waar vrouwen met een drukbezet leven naar streven: een lipstick moet de hele dag perfect blijven zitten, ongeacht haar bezigheden. Sterker nog: de kleur wordt één met de huid, zodat je er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mee kunt ‘leven’. Infallible staat voor 24 uur perfectie, 7 dagen per week, voor de vrouw van nu.Vanaf nu kan iedereen plezier hebben van een langhoudende lipstick met een revolutionaire formule op basis van hyaluronzuur gel, sterke pigmenten en een fixerende balsem die de kleur extra laat stralen.”
Kortom, een lippenstift dat 24 uur lang op zijn plek blijft, sterk gepigmenteerd is en een stralende kleur door de balsem.

 

De stiften hebben twee uiteindes, waarvan eentje een zachte spons applicator en andere een doorzichtige, boterige balsem dat je lippen verzorgt, soepel en glanzend houdt.

Het aanbrengen van van de lippenstift gebeurt dus in twee stappen:
1. Kleur aanbrengen met sponsapplicator, wachten tot dit droog is
2. Doorzichtige balsem over de droge lippenstift aanbrengen

 

 

Het duurt dus een seconde of 30, want je wil de kleur wel op je lippen laten drogen, aangezien je hem anders alleen maar uitsmeert met je balsem (en deze vies maakt) maar dan heb je ook wat!

Je ziet hierboven mijn twee kleuren – een fel rode, mooi voor de Feestdagen, Valentijnsdag of speciale gelegenheden; en een roze nude kleur met een lichtelijke bruine ondertoon – een kleur dat geschikt is voor elke dag en elke gelegenheid.

 

Na deze twee kleuren te hebben uitgeprobeerd moet ik zeggen dat mijn lippen al gauw droog aanvoelden en ik me zorgen maakte over de houdbaarheid van de kleur. Ik smeerde er gauw wat balsem overheen en – ik zweer het – het was alsof ik alléén een Labello op mijn lippen had. Ze waren goed gehydrateerd en zacht, ik zou kunnen zweren dat ik niks dan balsem op mijn lippen had! Gedurende de dag at en dronk ik wat en tegen lunchtijd voelden mijn lippen weer wat droog aan, waardoor ik er aan herinnerd werd dat ik lippenstift op mijn lippen had. Je voelt het namelijk echt helemaal niet zitten, totdat je balsem er weer af is en je lippen droger dan normaal aanvoelen. Ik smeerde nog wat balsem op en ging verder met mijn dag.

 

 
Hieronder zie je mijn lippen tegen het einde van de dag, net voordat ik de lippenstift er weer af ging halen omdat het bijna bedtijd is:
Zoals je kunt zien, zien ze er allebei nagenoeg perfect uit, alléén is de nude kleur wat droger, wat te maken heeft met gebrek aan balsem. Het was toch al tijd om mijn gezicht te wassen dus had ik geen zin om opnieuw balsem aan te brengen!

 

 

Ik ben met deze lippenstiften dagenlang van alles gaan doen, onder andere uit eten, zoenen en douchen (ha, wat klinkt mijn leven spannend! 😉 ) en de L’Oréal Paris – Infallible 2 Step lippenstift is met vlag en wimpel in alle situaties geslaagd. Het is inmiddels mijn favoriete lippenstift geworden, omdat ik hem in de ochtend aanbreng en de deur uit kan, en overdag zelf een lippenbalsem naar wens aanbreng, zonder me ooit zorgen te hoeven maken over hoe mijn lippenstift er uitziet. Scheelt ook weer in de spiegel kijken 🙂

 

 

Nadelen?
Behalve dat je lippen wat droger aanvoelen heb je wel echt een goede make-up reiniger voor longlasting make-up nodig, anders krijg je deze lippenstift niet van je lippen. Maar dat ik niet echt een nadeel, eerder de kwaliteit van de lippenstift!

Kleuren – 506 RED INFALLIBLE en 109 BLOSSOMING BERRY

 

 

 

Wat mij betreft houdt L’Oréal zich in dit geval aan zijn belofte en is dit één van de betere lippenstiften die ik in mijn leven ben tegengekomen, absoluut een aanrader van mijn kant.
Verkrijgbaar bij de drogist voor 13.99 met (vooral bij Kruidvat) regelmatige korting.

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

Dr. Organic TeaTree Deodorant

Inhoudsopgave Hide TheeboomkrachtFrissere dagen met Dr. OrganicZorg voor je huid, bescherm jezelfNatuurlijke geurbeheersingMisschien vind je deze artikelen ook…