Dit is hem, onze nieuwe kinderwagen! De nieuwe Maxi-Cosi Nova! Ik had jullie al verteld dat er een samenwerking met dit prachtige merk aan zat te komen en toen de kinderwagen binnenkwam stond ik toch wel even flink te glunderen. Wat is hij mooi! Je kunt wel duidelijk zien dat er veel tijd in ontwerp en design gestoken is, maar ook zijn functionaliteit is het benoemen waard. En had ik al gezegd dat ik de kinderwagen ontzettend mooi vind? 🙂Wel stond ik even te twijfelen tussen de kleuren Nomad Blue en Nomad Sand, want nu we een jongetje krijgen is blauw wellicht de logische keuze geweest, maar mijn voorliefde voor pasteltinten deed me toch voor de elegante pastelkleur Sand kiezen. Prachtig in combinatie met de leder-look duwstang! Ook konden we kiezen of we voor drie of vier wielen wilden gaan – ik vind de vierwieler persoonlijk wat mooier, wat gezien de grote schokdempende anti-lek wielen echt een kwestie van voorkeur is.

Oude en Nieuwe Kinderwagen!

Zo kochten wij 7 jaar geleden onze eerste Maxi-Cosi (Mura) kinderwagen voor Elena, en ook toen kozen we voor vier wielen. Wat we toen ideaal vonden is dat de Maxi-Cosi autostoel op de kinderwagen paste en we vanaf geboorte konden combineren met de autostoel en reiswieg, en toen ze éénmaal kon zitten het bijgeleverde zitje gingen gebruiken. Het is dan ook lastig om de kinderwagen van toen niet met de kinderwagen van nu te vergelijken, en wat duidelijk opvalt is dat de kinderwagen dat zeven jaar geleden het nieuwste van het nieuwste was, inmiddels plaats heeft gemaakt voor de trendy design van nu. Stoer en modern, dat zijn wat mij betreft de twee woorden die het uiterlijk van onze nieuwe Maxi-Cosi Nova typeren.Toch is het een kinderwagen dat jarenlang meegaat, of we nou met de Oria reiswieg beginnen, voor kortere afstanden de Pebble autostoel gebruiken, of het extra goed gevoerde ergonomische zitje voor de dreumes gebruiken, de stijlvolle en flexibele reissysteem belooft veel goeds! Valentina vindt het in ieder geval al geweldig en ik ben zeer benieuwd wat voor avonturen we straks met babybroertje mee gaan maken. Ook dat is een groot voordeel van deze kinderwagen, met een gezin van drie kleine kinderen is de deur uitgaan een hele opgave. Stiekem stond ik al te stressen over hoe het zal zijn wanneer ik er drie de auto in moet krijgen, alle spullen en toebehoren na moet checken, om er zeker van te zijn dat ik alles voor iedereen mee heb genomen en dat allemaal enigszins stressvrij en harmonieus wil laten verlopen.

MAXI-COSI NOVA

Het feit dat ik de kinderwagen niet uit elkaar hoef te halen, om het dan alsnog in te klappen is wat mij betreft één van de grootste pluspunten van deze goed ontworpen kinderwagen. Echt, petje af voor Maxi-Cosi – met één druk op een voetpedaal klapt de kinderwagen zichzelf in en hoef ik hem nog maar in de achterbak te leggen, waar hij compleet met reiswieg in past. Hadden we een kleinere auto gehad bestaat er nog de mogelijkheid om de kinderwagen compacter te maken, maar dat is voor ons niet nodig, want ook zo, met één klik, past deze kinderwagen met gemak in de auto, waardoor we sneller klaar zijn en weg kunnen rijden. Ideaal! Vooral met drie kleine kinderen!Niet dat we in het begin ver zullen rijden, we zijn net verhuisd en zijn omringd door natuurgebieden, bossen, weilanden, wandelpaden en open ruimte. Het heeft zo’n hoog vakantiegevoel om hier te wonen, maar door mijn bekkeninstabiliteit kan ik geen lange wandelingen maken. Ik kijk er dan ook naar uit om te gaan bevallen, kennis met onze kleine jongen te maken, en samen met hem, de meisjes, en de hond onze omgeving te gaan ontdekken. Lekker wandelen door het bos, spelen in een weiland, picknicken langs het water, ik kan niet wachten!Wat helemaal leuk is: in samenwerking met Maxi-Cosi kan ik bekendmaken dat ook jij kans maakt om als één van de eerste de nieuwste Maxi-Cosi Nova te testen! Klik hier -> Win de nieuwste Maxi-Cosi Nova en schrijf je in om mee te doen en wellicht rijden we straks exclusief deze allernieuwste kinderwagen rond! Doe dus mee!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like