De vrolijke glimlach, twinkelende ogen en blauwe trui van het jongetje roept bij Nederlandse kinderen en ouders meteen de associatie met Kinder® Chocolade op. Dat is ook niet zo gek; de foto is in bijna 50 jaar tijd slechts twee keer veranderd,  maar nu is het tijd voor verandering.

Kinder® Chocolade Nederland gaat op zoek naar de mooiste, meest stralende gezichtjes om de verpakking te sieren. Tot en met 16 augustus kunnen ouders foto’s van hun kinderen insturen om kans te maken om het bekende jongetje (tijdelijk) te vervangen op de speciale ‘limited edition’ Kinder® Chocolade. De belangrijkste voorwaarde? Een vrolijk gezichtje dat alle Nederlanders toelacht!

Elena als Kinder Chocolade jongen 🙂

 

Meedoen én winnen met een lach

Meedoen is heel simpel – maak een mooie, vrolijke portretfoto van jouw zoon of dochter, vul de unieke deelnemerscode aan de binnenkant van de Kinder® Chocolade-verpakking in op www.kinder.nl en upload de foto. Dan is het afwachten of de prijs is gevallen…

Er zijn verschillende prijzen te verdelen onder de deelnemers. Wekelijks worden er twee winnaars gekozen op basis van de hoeveelheid stemmen die de deelnemers zelf hebben verzameld. Alle 30 wekelijkse winnaars nemen het in de finale tegen elkaar op. Twee van de jonge finalisten worden uiteindelijk bekroond tot winnaars door een professionele jury en zullen vanaf januari 2016 stralen op de verpakking van Kinder® Chocolade. Daarnaast winnen zij een weekendje weg voor het hele gezin in een Center Parcs naar keuze.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like