We gaan deze week vol ge-wel-dige winacties starten met mijn meisjesdroom, namelijk de enige echte BABY born®. Ik weet nog dat ik als klein meisje naar Nederland kwam, deze poppen in winkels zag liggen en er altijd zó graag eentje wilde hebben, maar ik haar nooit kreeg. Vanzelfsprekend was dit één van de eerste dingen die ik voor mijn meisjes wel kocht, en ik kan je vertellen dat ze het geld dubbel en dwars waard zijn. Er wordt hier in huis zo intensief met de BABY born® gespeeld en ze zijn er zo blij mee dat ik die vreugde aan nog een kindje gun.
Ik ga dus de allernieuwste BABy born® – Soft Touch weggeven! Wat meer info over deze nieuwste BABY born® creatie: BABY born® Soft Touch met negen levensechte functies (die allemaal zonder batterijen werken) is nu nog eenvoudiger om mee te spelen dankzij haar zachte, beweeglijke lijfje en biedt realistisch ouder-kindrollenspel.
Deze BABY born® Soft Touch set Meisje, Jongen of Brown Eyes bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop.

Wil jij kans maken op deze pop voor jou poppenmoeder of vader? Zo doe je mee:
– Like @TrendyMommyNL op Facebook en like daar dit bericht
– Laat er een leuke reactie achter, tag een vriendin, deel het bericht – laat van je horen!
– Volg @TrendyMommynl op Instagram en volg @TrendyMommynl op YouTube – allemaal gratis, maar met meer volgers kan ik vaker dit soort acties regelen 😉

Tot slot nog dit – ik doe mijn best om snel een winnaar uit te kiezen en deze krijgt persoonlijk bericht, om zo snel acties af te ronden. Er wordt over de winacties niet gecorrespondeerd, ik kan dit soort berichtjes niet blijven beantwoorden en focus me liever op meer leuke acties opzetten. Dank voor je begrip en leuk dat je meedoet!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like