We lusten er wel pap van, de talentenshows waar zelfs jonge deelnemers de jury en kijkers thuis omverblazen met hun zangtalent. VTech draagt graag een steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent, in al haar speelgoed. Daar past deze nieuwe gadget voor meiden van 4 tot 11 jaar met showbizzambities dus helemaal bij! In plaats van hangen voor de buis zelf een show weggeven. Thuis voorlopig, lekker veilig voor publiek dat altijd op je hand is.

Aan het equipment ligt het zeker niet, de Kidi Super Star is een alleskunner op gebied van muziek en zang. Een razend slimme gadget waarin maar liefst acht functies verstopt zitten. Alles voor het goede doel: zing, dans en show dat talent!

Met acht liedjes en draaibare discoverlichting met 6 verschillende lichteffecten voor perfecte performance, wordt de kiem gelegd voor een supercarrière, dat staat vast. De opnameapparatuur heeft een reikwijdte van 5 minuten, ruim voldoende om een mooi liedje tot in perfectie onder de knie te krijgen. Terugluisteren, mengen, mixen, vervormen; het kan allemaal. Zelfs je MP-3 speler of smartphone kan erop aan gesloten worden. En ter voorbereiding op het succes straks, is zelfs het applaus inbegrepen.

Het meest spannend? De Kidi Super Star heeft een muziek magie functie, hiermee kun je net als in een echte studio uit je favoriete muziek de stemmen filteren, om de partijen vervolgens zelf in te zingen. Rihanna kan haar biezen dus wel pakken. Even uitgezongen? Dan biedt deze überhippe gadget de leukste spelletjes die te maken hebben met muziek en ritme. Alles ter lering en vermaak voor de Superstar van straks!

Aangezien het bijna Sinterklaas is gaan wij deze geweldige Kidi Superstar natuurlijk weggeven! Heb jij een aankomend superster in huis? Doe dan vooral mee! Volg me op social media, laat hieronder een bericht achter dat je meedoet, en hou de site goed in de gaten, winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt!

– Facebook.com/TrendyMommynl – Instagram.com/TrendyMommynl
– Youtube.com/TrendyMommynl

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like