Slapeloze nachten, wallen, huid dat achteruit gaat en simpelweg ouder wordt – ik weet er alles van! Daarom geef ik vandaag drie geweldige Olaz pakketten weg bestaande uit de Olaz Regenerist 3 zone reinigingssysteem, en de super antiverouderingscreme! Om mijn mede-mama’s van goed verzorgde huid te voorzien en jullie een leuk kerstcadeau te bieden!

Wat kun je winnen?

Olaz Regenerist 3-Zone Super reinigingssysteem
Olaz Regenerist Regenerist 3-Zone Super gezichtsreinigingsborstel exfolieert zachtjes en effectief. Na het eerste gebruik voelt je huid direct schoner en frisser aan en na een maand ziet je huid er zichtbaar gezonder uit. Door je huid goed te reinigen verbeter je tot wel 30% de opname van de verzorgende ingrediënten van je dagcrème. De Olaz Regenerist 3-Zone Super gezichtsreinigingsborstel reinigt tot 4 x grondiger dan een reinigingsproduct alleen. Door een intensievere reiniging kunnen de actieve verzorgingsingrediënten beter het huidoppervlak binnen dringen (vs. het gebruik van een crème alleen).

De gezichtsreinigingsborstel heeft een draaiend systeem met twee snelheden en is water-resistent voor gebruik onder de douche. De unieke zachte opzetborstel is speciaal ontworpen om goed aan te sluiten op je gezichtscontouren en zo beter vuil en make-up te verwijderen, zelfs bij de T-zone en kin. Je kunt het reinigingssysteem gebruiken in combinatie met elk reinigingsproduct, afhankelijk van jouw huidtype.

Olaz Regenerist 3-zone super anti verouderingscrème
De superieure hydraterende crème voor ogen, kaaklijn en hals van Regenerist. Olaz’s meest geavanceerde crème speciaal ontworpen om snel te werken en een opvallend jonger uitziende huid te geven.
– Hydraterende crème speciaal ontworpen om snel te werken en een opvallend jonger uitziende huid te geven
– Herstelt de jeugdige uitstraling van de huid
– Beperkt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
– Hydrateert om de huid te verstevigen en te liften

Hoe kun je het winnen?
De winactie is in principe voor alle lezeressen en bezoeksters, dus vind ik het leuk om van jullie te horen. Laat een reactie achter dat je meedoet, volg me op social media en deel de actie daar ook omdat we maar liefst drie van deze pakketten twv ruim 50 euro gaat verloten.

Instagram: @TrendyMommyNL Facebook: @TrendyMommyNL en YouTube: @TrendyMommyNL

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like