Na de grote mozaïekcanvas van gisteren, vol met foto’s van Elena, is het vandaag tijd voor iets compleet anders – een armband met Elena’s naam! 😀 Ik ontving van de leuke webshop ByPat.nl een gepersonaliseerde armbandje, met de naam van mijn dochter, en laat deze vandaag aan je zien. Vind je het wat, dan kun je onderaan dit bericht ook nog eens meedoen aan de winactie om zelf een trendy armband naar keus te winnen, dus kijk vooral even mee.

Mijn gepersonaliseerde armbandje kwam leuk verpakt binnen, het voelde wel echt even als een cadeautje, ook al wist ik heel goed wat er in zat. Ik kan dan ook mooi verpakte bestellingen extra waarderen, al zijn het maar cadeautjes van mezelf, voor mezelf.

Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk om wat er in het pakketje zit! In mijn geval een rosé armband, met Elena’s naam en witte hartjes. Simpel, mooi, zomers en vrolijk.

Er zijn verschillende kleuren en siertekens beschikbaar, en de armbanden zijn universeel omdat ze aan de achterkant open zijn en naar wens groter of kleine gemaakt kunnen worden.

Deze trendy armbanden passen net zo makkelijk bij bijvoorbeeld parelarmbanden, en elegante horloges, als bij vrolijke kralenarmbandjes om je elke keer van armcandy naar keus te voorzien, en zijn op dit moment één van de populairste versieringen voor om de polsen. Vooral zo met de naam van je kindje zijn ze bijzonder, en fijn te dragen.

Omdat ik zo blij ben met mijn armband, heb ik er ook voor gezorgd dat ik er één mag weggeven. Wil jij een gepersonaliseerde, trendy naamarmband winnen? Doen dan vooral even mee:

 

Like TrendyMommy én ByPat.nl op Facebook, en laat hieronder in een reactie achter wat jij op je armband zou willen teruglezen. Neem ook even een kijkje op de site van ByPat.nl voor wat meer  inspiratie!

Meedoen kan tot en met 15 april, Pat en ik kiezen dan één winnaar uit, die we blij mogen maken met een leuk armband twv 19,95.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Favorieten December

Het is inmiddels halverwege januari, maar ik wilde je toch laten zien wat ik de afgelopen maar veelvoudig…