Vandaag heb ik een snelle tip voor je, dat zowel voor je kind als voor jou handig is. Ik heb het over de thermo majo’s van de Action. Ze zijn ontzettend goedkoop, in vele kleuren verkrijgbaar en voor aankomende kou van harte aan te raden.

Voor Elena kocht ik een paar roze, paarse en olijfgroene panty’s die ze onder een rokje kan dragen of als het echt koud is – onder een broek. Regelmatig krijg ik kippenvel als ik ouders met kinderen, vooral zoontjes zie lopen waarbij het arme kindje korte sokjes aan heeft en een omhoog gerolde broek, dus een thermo panty is een tip dat zeker het proberen waard is, of je nou een jongen of een meisje hebt.

 

 

Ze worden in meerdere winkels verkocht maar in de Action zijn ze in vele kleuren en maten verkrijgbaar, terwijl ze er maar 2.98 per stuk kosten! Heerlijk, die budget aankopen ^^

 

De panty’s zijn van goede kwaliteit, zijn licht glanzend, maar aan de binnenkant heerlijk zacht, heel erg comfortabel, luchtdicht en o zo warm. Het komt op de foto niet heel goed over, maar deze majo’s zijn echt heel zacht en fluffy aan de binnenkant, dus voelen erg lekker tegen de huid aan.

Ze zijn trouwens ook in grote maten verkrijgbaar, dus als jij een leuke, warme en bijzonder comfortabele panty zoekt zou ik zeker een kijkje in Action nemen. Neem wel een maatje groter, want dan zitten ze nog lekkerder en zakken ze niet af! Kom maar op kou!

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like