Stokke introduceert regelmatig bijzonder innovatieve babyproducten en komt steeds weer met geweldige uitbreidingen. Zo ook deze alles in een Steps lijn. Het begint met een wipstoel voor je pasgeboren baby, dat later op een kinderstoel geplaatst kan worden, om vervolgens tot een eetstoel met of zonder dienblad getransformeerd te worden en daarna ook nog eens als een zelf te beklimmen eetstoel aan tafel kan schuiven. Vanaf geboorte tot aan kleutertijd, jarenlang gebruik van de Stokke Steps dat door verschillende kleuren textiel en hout in elk modern interieur past.

Stokke® StepsTM Wipstoel

De wipstoel heeft een unieke wiegende beweging. Dit geeft je baby het gevoel dat het in de armen van mama ligt. De wipstoel heeft een Newborn Insert die de juiste ergonomische steun geeft voor een gezonde ontwikkeling van het ruggetje. Daarnaast kun je de wipstoel makkelijk aanpassen op het groeiende gewicht van je baby, heeft de stoel een 5-punts veiligheidstuigje én een speelgoedhanger om de motoriek te bevorderen. De wipstoel kun je op de grond zetten of op de Stokke® StepsTM Stoel plaatsen.

Stokke® StepsTM Stoel met wipstoel

Je klikt de wipstoel met één handeling eenvoudig op de stoel. De wipstoel wordt zo een zacht zitje aan de tafel voor je pasgeboren baby. Je baby hoort meteen bij het gezin aan tafel.

Stokke® StepsTM Baby Set

Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je de Baby Set op de stoel monteren. Dat is vanaf ongeveer zes maanden. Veilig en comfortabel: de ergonomisch ontworpen Baby Set zorgt ervoor dat je kindje de juiste zithouding heeft. Het Stokke® StepsTM-eetblad kan optioneel met de Baby Set worden gebruikt.

Stokke® StepsTM Baby Set-eetblad

Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten en spelen. Je schuift het eetblad eenvoudig aan de stoel. Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelfstandig eten en spelen. Haal je het eetblad weg, dan kan je kindje met de rest van het gezin aan tafel eten. Het eetblad is heel gemakkelijk schoon te maken.

Stokke® StepsTM Stoel

Naarmate je kindje groter wordt, kan het zelf op de stoel klimmen. De verstelbare voetsteun geeft een goede steun voor de voetjes. De gebogen leuning geeft een goede bescherming als je kindje beweegt en draait.

 

 

De mooie rondingen van de Stokke® StepsTM Stoel misstaan in geen enkel hedendaagse woning. Omdat er verschillende kleuren textiel en hout zijn waaruit je kunt kiezen, kun je de stoel zo samenstellen dat hij naadloos in elk interieur past.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like