STOKKE INTRODUCEERT – HERFST STYLE KITS

Liefhebbers van Stokke opgelet. Wil je jouw Stokke Xplory, Crus of Trailz omtoveren tot een chique, bij je outfits passende kinderwagen? Er verschijnen deze herfst twee nieuwe kleurenvarianten die dat zeker mogelijk maken.
Stokke Stroller Seat Style Kit Olive and Burgundy

Geïnspireerd door struinen door de bladeren, frisse lucht en prachtige herfstkleuren en heerlijke wandelweer, brengt Stokke twee nieuwe kleuren uit die mooi bij de tinten van het seizoen passen: Burgundy en Olive.

Burgundy
Deze intense, ingetogen, maar rustieke kleur staat voor romantische elegantie en is gemakkelijk te combineren met het kleurenaanbod zoals Beige Melange, Black Melange en Brown. Met een Burgundy kinderwagen loop je er als een fashionable mama zeker sophisticated bij, en ik zie mezelf met een bijpassende nagellak en lippenstift al de straat op gaan.
stokke burgundy

Olive
Deze veelzijdige aardetint is avontuurlijk en chic. Zowel wandelen door de bossen of maak een fashion statement in de stad, kunt met deze prachtige groene tint alle kanten op. Wellicht meer een jongenskleur, desondanks prima te combineren met mama’s regenjas.
stokke olive

De nieuwe kleuren worden in kits verkocht en bestaand uit een kap met klep, bekleding voor onderzijde van de seat en bekleding voor de veiligheidsbeugel, en worden bij de bekende Stokke verkooppunten aangeboden. Meer informatie vind je op www.stokke.com
stokke herfst

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten