De kerst komt er weer aan en ohhh wat ligt er nu weer voor cadeau onder de kerstboom. Elk jaar hoop ik van manlief een nieuw lingerie setje te krijgen, ik ben namelijk dol op lingerie! Kant en lieve kleurtjes dat zijn mijn favorieten. En een van mijn merken is dan ook echt het lingeriemerk Passionata. Nu heb ik al een kijkje mogen nemen in de nieuwe voorjaars en zomer collectie en ik vind het jammer dat ik niet alles nu al onder de boom kan krijgen! De presentatie van de Spring en Summer collectie is namelijk lief, kleurrijk, maar toch ook stoer te noemen. Ik mocht twee setjes van heel dichtbij bewonderen en ik ben verliefd!

Voor wie het merk nog niet kent, even wat informatie. Passionata heeft elk jaar een tijdloze en vaste collectie die jaarlijks wordt uitgebreid met het door seizoen geïnspireerde kleuren en elk half jaar komt er een nieuwe lingerie lijn die gezamenlijk zorgen voor een sexy en speelse look. De nieuwe zomercollectie 2016 brengt vier opvallende lijnen; Blossom, Beautify, Brooklyn en Beloved Sailor.

De Beloved Sailor en de Glamourous Violet staan beide op mijn verlanglijstje, de één stoer en de ander zo sexy onder een zakelijke set.In mijn vak kom ik vaak vrouwen tegen die geen idee hebben wat lingerie met je humeur en je houding kan doen! Het maakt je sexy, stoer en lief tegelijktijdig. Staat op jouw planning vandaag een zware vergadering of een moeilijke zakelijke afspraak? Nou, doe dan eens een sexy setje onder je jurk, trek er een mooi paar hakken onderaan en jij bent in charge! Lingerie geeft je lichaam figuur en laat je vrouwelijk voelen.

Zoals ik al aangaf heb ik de setjes Glamourous Violet en de Beloved Sailor mogen zien, voelen en vooral combineren met leuke sets. Want lingerie hoort ook bij je kleding. Als je in de ochtend je kleding klaar legt, besteed dan ook wat extra aandacht aan je lingerie, ga voor sexy rood onder een zwart jurkje, maar als je wit draagt ga voor natuurtinten en zorg dat het één geheel wordt. Let op dames, het is een setje, dus draag het ook zo. Geen zwarte string met rode bh. Ondanks dat het in het gezinsleven erg druk kan zijn en ja, ik weet dat de stapels was en strijk klaar liggen, maar besteed hier even wat extra aandacht aan en ik garandeer je succes! Je wilt er toch ook sexy uitzien ’s avonds als de kids op bed liggen en je even een momentje met je man hebt!

De Glamourous Violet is van kant en zijde en heeft een donkere violet kleur. Hij is zonder vulling en in combinatie met een hipster. Toen ik deze set zag had ik direct de behoefte om te gaan combineren met een kort zwart jurkje en een paar sexy hakken.De Beloved Sailor is heel anders, sowieso is deze met vulling en van hele andere stof. Hij is veel stoerder en door de verschillende kleuren anders te combineren. Hierbij denk ik meteen aan de strandwandeling of een speelmiddag met de kids. Lekker comfortabel, goed te stylen met een jeans en een hemd, maar toch vrouwelijk door de vormen, het witte kant en de hipster.Beide setjes zouden goed passen in mijn privé collectie, en staan nu al op mijn verlanglijstje voor de kerst volgend jaar. Wil jij deze ook en ben je benieuwd naar de andere modellen van Passionata? In Nederland kun je Passionata vinden bij de Livera of online via http://be-nl.passionata.com/

Het leuke van dit merk is dat het voor iedereen draagbaar is, ze brengen modellen uit voor alle meiden en vrouwen. De maatvoering van de bh’s loopt zelfs van cup A tot H en met een omvang van 65 tot 100. De slips zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 tot maat 46.

Voor dit jaar heb ik mijn verlanglijstje al klaar en wacht ik vol spanning af op wat Santa Claus me gaat brengen, maar stiekem droom ik nu al over mijn lijstje voor volgend jaar met dank aan Passionata!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

wortel bloemkool soep

Comments comments Misschien vind je deze artikelen ook interessant: bloemkool soep.jpg soep en buiskits soep pureren.jpg Recept: Bloemkool/Wortelsoep