Ooit een initiatief van Andrea, een jonge moeder die haar meningen en ervaringen over beauty en baby’s op een persoonlijke blog deelde, inmiddels een platform voor alle soorten moeders waar onderwerpen met betrekking tot beauty, lifestyle en kinderen dagelijks besproken worden. Regelmatig vertellen onze editors je over de nieuwste trends, producten, gadgets en hotspots, en komen er informatieve, inspirerende, vermakende en herkenbare artikels online.

Maandelijks wordt TrendyMommy.nl door gemiddeld 40.000 moeders tussen 18 en 40 jaar bezocht en generen ze samen ongeveer 90.000 pageviews. Onze social media kanalen hebben gezamenlijk zo’n 10.000 volgers en deze cijfers blijven groeien, wat we natuurlijk te gek vinden, omdat we onze lezeressen ook op deze manier, met een persoonlijke touch kunnen inspireren.

Zakelijk

We werken dan ook veel met verschillende shops, sites en merken samen, en staan open voor verschillende vormen van samenwerkingen. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Andrea – Info@trendymommy.nl

Wil je ons iets toesturen, of heb je tips, suggesties en andere vragen? Mail ons, we staan je graag te woord.

[contact_form]

 

 

 

 

Disclaimer

Alle teksten en foto’s op TrendyMommy.nl zijn intellectueel eigendom van Andrea. De teksten zijn zelf geschreven en foto’s zelf genomen, tenzij anders vermeld. Voor meer informatie, klik HIER.

De site bespreekt regelmatig nieuwe releases en producten die via merken en shops voor pr doeleinden verkregen zijn. Echter worden gesponsorde berichten altijd gemarkeerd en vertellen we ook regelmatig wat we zelf hebben aangeschaft.

Aan de inhoud van TrendyMommy.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van gebruik van TrendyMommy.nl. Wij behouden het recht om op elk gewenst moment de inhoud te veranderen of verwijderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

soep pureren.jpg

Comments comments Misschien vind je deze artikelen ook interessant: bloemkool soep.jpg soep en buiskits wortel bloemkool soep Recept:…