De Sint is alweer een week in het land en zorgt voor veel spanning bij de kindjes, elke avond wordt vol verwachting de schoen gezet met iets lekkers voor de Sint en Piet en worden er uit volle borst liedjes gezongen. En dan maar hopen dat je dit jaar lief bent geweest en er voor jou op 5 december iets moois aankomt, of dat je mee moet ik de zak van Piet. Vanaf 6 december mogen we weer aan de slag met de kerstboom, de lichtjes en de mega gezellige kerstmarkten in binnen en buitenland. Maar dan starten ook weer de planningen, wat gaan we doen deze kerst?Vieren we het bij jullie of bij ons, gaan we uiteten of gaan we met z’n allen de keuken in. Gaan we op sjiek, lekker casual of duiken we gewoon lekker samen op de bank, de televisie aan of lekker keuvelen rond de openhaard.

Dat laatste wordt de laatste jaren steeds meer favoriet bij veel mensen. Na een hectisch jaar is het heerlijk om de laatste week af te sluiten met het gezin en staat alles in het teken van genieten van elkaar, eten en drinken, en bij ons – cadeautjes.

Bij ons is de bank hang dag al ingepland. Natuurlijk gaan wij er ook op uit, maar na een druk jaar kan ik me ontzettend verheugen op een bank dag in mijn pyjama. Maar niet zomaar een pyjama. Elk jaar staat bij mij de laatste, nieuwe trends op pyjama gebied op mijn verlanglijstje. En deze komen dan altijd van Marks & Spencer.Wat maakt deze dan anders dan alle anderen? Alle materialen van Marks & Spencer zijn van hoge kwaliteit, de stof voelt heerlijk aan en vooral de leuke prints maken het erg vrolijk. En dat laatste vind ik erg belangrijk als ik een bank hang dag heb, ik wil van alles die dag vrolijk worden.

Marks & Spencer is bij ons natuurlijk bekend als een groot Engels warenhuis gevestigd in London, maar sinds 2013 zijn ze weer vertegenwoordigd in Nederland. Na 12 jaar weg te zijn geweest werd de eerste winkel geopend in de Kalverstraat te Amsterdam. In 2014 opende ze de bekende Marks & Spencer flagshipstore in Den Haag en er staat nog een opening in de planning voor 2016. Daar zijn alle pyjama’s verkrijgbaar. Maar neem ook zeker een kijkje online via marksandspencer.nl

Ze zijn er voor jong en oud en zijn prima af te stijlen met dikke sokken en een paar warme Uggs en voor de vrouw de haren in een staart of knot en ja mannen, die dag hoort de een ongeschoren look erbij.Warme chocolade melk, een kerstfilm, lekkere hapjes op tafel, af en toe een cadeautje van onder de boom en ’s avonds met zijn allen rond de openhaard liedjes zingen.

Deze periode van het jaar is mijn favoriet en na het schrijven van deze blog, kan ik al helemaal niet meer wachten op de koude maar oh, zo gezellige dagen met de familie.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like