Alleen al van het idee krijg ik jeuk op mijn hoofd. Met een kleuter in huis die weer naar school gaat en een reële kans op luizenbesmetting ben ik blij dat ik de producten van Prioderm heb mogen ontdekken. Vandaag vertel ik er wat meer over.Want jullie hebben Elena’s haar toch al gezien? Stel je eens voor dat daar luizen in terecht komen? Ik kan me niet voorstellen hoe lang het zou duren om die beestjes er weer uit te krijgen, dus besloot ik op aanraden van een moeder die er wel mee te maken had Prioderm in gebruik te nemen.

Er is op Elena’s school elke paar maanden luizencontrole, en moeders praten. Zo kreeg ook ik te horen dat één van de jongens wel luizen had en dat het wellicht een goed idee was om preventief hier iets voor te gebruiken. Een van de moeders wist van Prioderm af en we renden allemaal naar de drogist om deze in te slaan. Zelf ging ik dezelfde dag aan de slag met Prioderm Preventief.Deze handige spray wordt op droog haar aangebracht en voor zover Elena weet is het antiklit spray die we ’s ochtends voor het borstelen gebruiken. Het heeft verder geen geur of kleur, droogt gauw op en is niet meer waarneembaar. Prima spul dus.De spray heeft zijn werk niet alleen bij mijn dochter goed gedaan, alle andere kindjes bleven ook luizenvrij. Eerlijk is eerlijk, ik weet niet welke producten de moeder van jongen in kwestie gebruikte, want het voelde ook zo naar om daar over te beginnen, maar wij zijn over Prioderm erg te spreken. Met de komst van herfst, voor luizen hoogseizoen, nam ik contact op met Prioderm om wat meer over hun producten te horen en dit met jullie te delen, voor het geval je er zelf ook mee te maken krijgt. Zo leerde ik dat Prioderm al jarenlang het meestverkochte merk ter bestrijding van luizen is en zelfs ook een uitgebreide assortiment hebben om luizen te voorkomen, bestrijden en weg te houden. Tijd voor wat meer informatie:

VOOR HET EERST TE MAKEN MET HOOFDLUIS?
Met Prioderm dimeticon heb je een compleet pakket, inclusief een handige netenkam met lange tanden. Prioderm dimeticon doodt hoofdluizen en neten en heeft een korte inwerktijd (15 minuten). Je mag Prioderm dimeticon ook gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Prioderm dimeticon is geurloos en bevat geen pesticiden. Hoofdluizen kunnen bovendien niet resistent worden voor de actieve stof dimeticon.

WIL JE SNEL VAN LUIZEN AF?
Prioderm Shampoo Plus is het eerste product dat hoofdluis en neten doodt én meteen beschermt door tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting door de 3-daagse nawerking. De shampoo bevat geen pesticiden en heeft een inwerktijd van 15 minuten.

AL VAKER LAST VAN HOOFDLUIZEN?
Heb je al meerdere producten geprobeerd of al langere tijd last van hoofdluis? Prioderm Lotion heeft een lange inwerktijd (12 uur) en een nawerking van enkele weken.

Ter info: Hoofdluis komt al eeuwen voor en brengt voor jong en oud herinneringen met zich mee. Wie herinnert het zich niet; de flink ruikende lotion die een lange tijd moest intrekken? Prioderm herintroduceerde in april 2016 Prioderm Lotion. Het vernieuwde product, dat negenendertig jaar geleden voor het eerst in Nederland geregistreerd is, bevat malathion, doodt hoofdluizen en neten en beschermt enkele weken tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting.

HOOFDLUIS VOORKOMEN?
Bescherm je gezin op een effectieve en eenvoudige manier tegen hoofdluis met Prioderm Preventief. Bijvoorbeeld wanneer iemand in de nabije omgeving al hoofdluis heeft, zoals een broer of zus, op school, in de straat op of de sportclub. Prioderm Preventief is een milde spray voor dagelijks gebruik in de periode van besmettingsgevaar. Het is 100% natuurlijk, geur- en kleurloos, en te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Hoofdluizen kunnen niet resistent worden voor Prioderm Preventief.HANDIG HULPJE BIJ KAMMEN: PRIODERM LUIZEN- EN NETENKAM Prioderm is het enige merk dat een luizen- en netenkam met een 2-in-1-functie heeft:

– Plastic kamtanden voor de hoofdluiscontrle
– Metalen kamtanden voor het verwijderen van hoofdluizen en neten

Prioderm is een medisch hulpmiddel.
Lees voor het kopen de gebruiksaanwijzing.

Toen ik de producten van Prioderm binnenkreeg en met name het kammetje zag moest ik aan mijn eigen kindertijd denken, toen ik als vijfjarig meisje ook met luizen te maken kreeg. Grappig genoeg kan ik met geen jeuk herinneren, terwijl ik nu bij het idee wel de kriebels krijg, het enige wat ik nog weet is dat mijn oma mijn haar met benzine natmaakte, wat ontzettend stonk en de luizen zou doden, en dat ik ondersteboven een blad wit papier hing terwijl ze met een soortgelijk kammetje door mijn haar ging. Luizen bestaan nou eenmaal, en veel van ons hebben er mee te maken gehad. Gelukkig hoeven mijn kinderen geen rare huis- en tuin middelen te ondervinden en kan ik, mochten ze er mee te maken krijgen gewoon met de uitgebreide lijn producten van Prioderm aan de slag gaan.

Deze blog is in samenwerking met Prioderm geschreven. 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De Nationale pannenkoekendag
Verder lezen

De Nationale pannenkoekendag

Inhoudsopgave Hide Een feest van samenwerkingDe magie van pannenkoekenPlezier in de keukenEducatieve waardeEen feest van smaak en samenwerkingMisschien…