Vilten eyelinerpennen, niet mijn favoriete manier van liner aanbrengen. Vaak werken ze redelijk ok, om binnen een paar dagen niet meer genoeg kleur af te geven en erg snel uit te drogen. Toch probeerde ik twee Super Liners van L’Oréal uit, omdat ik er al een tijdje goede dingen over hoor. Vooral nu ze in de aanbieding waren sloeg ik mijn slag en kocht de zwarte en blauwe eyeliner pen. Reviewen maar!

Allereerst valt de dunne, pen-vormige uiterlijk op, dat afgemaakt met gouden letters een bijzonder mooie cosmeticaproduct maakt, waar ik, als make-up liefhebber, erg hebberig van word. Maar omdat uiterlijk niet alles is, is het ook belangrijk om te vermelden dat de pennen erg fijn in de hand liggen, waardoor het aanbrengen van eyeliner net een stuk makkelijker wordt. Ook de doppen zijn lang en dun, en sluiten mooi dicht, zodat de eyeliner niet uitdroogt.

De vilten bovenkant van de eyeliner is veel langer, dunner en daarmee scherper dan alle andere vilten eyelinerpennen die ik ooit heb uitgeprobeerd, wat er ook veelbelovend uitziet.

 Bij het swatchen valt op dat ik niet alléén een bijzonder dunne lijn kan tekenen, maar door de pen op verschillende manieren vast te houden ook verschillende diktes aan strepen kan maken. Dit is fijn voor uitgebreide ooglooks, op dagen dat ik meer dan een dun lijntje boven mijn oog wil tekenen. Verder valt op dat de zwarte eyeliner in de lijntjes van mijn huid trekt, wat een groot minpunt is, en dat hij wat glanzender opdroogt dan de blauwe. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik prefereer matte eyeliners. Verder is de pigmentatie erg goed, de streep die ik teken is na één veeg perfect van kleur, droogt het ook snel op en blijft goed op zijn plek zitten. Tijd op het op mijn ogen uit te proberen.Beide kleuren laten zich makkelijk aanbrengen, het is echt een fijne eyeliner om mee te werken, maar het valt wel op dat de blauwe kleur vlotter werkt, en meer kleurpigment bevat, waardoor het eigenlijk een betere eyeliner is dan de zwarte variant. Raar, aangezien de zwarte veel meer verkocht wordt. Een minpunt, maar niet heel slecht, want er valt mee te werken. Gelukkig trekt de eyeliner niet in de lijntjes op mijn gezicht, zoals hij tijdens het swatchen op mijn handen deed, en is het resultaat een fijne streep langs mijn wimperrand, zonder al te veel inspanning. Prima!Verder probeerde ik de eyeliner bij een flinke wing, maar dat faalde. Ik wil best toegeven dat dit ook door mij komt, ik heb geen oogschaduwbasis gebruikt en mijn oogleden worden snel vettig, maar de eyeliner kon het niet aan. Het gaf af aan de bovenkant van mijn oogleden, veegde uit en zag er algeheel nogal onfris uit. Terug naar de simpelere looks dan maar.De vilten stiften werken ook prima over oogschaduw, en zijn goed te gebruiken voor iedere dag. De zwarte werkt ok, maar kan mijn favoriete eyeliner uit een potje niet vervangen. Wat betreft de blauwe, ik ben werkelijk onder de indruk. Hij werkt niet alleen beter dan de zwarte, hij kan ook donkere oogschaduw makkelijk aan, wat je hieronder kunt terugzien. 

Nog wat fullface foto’s zodat je het resultaat goed kunt zien:

Zwarte eyeliner, prima voor elke dag, niet geschikt voor uitgebreide looks.

Blauwe eyeliner, in direct zonlicht en schaduw: werkt geweldig, kan donkere oogschaduw makkelijk aan en blijft goed zitten. Ik ben onder de indruk.

Ik kocht de twee eyeliners bij een 1+1 gratis actie in Kruidvat en betaalde ongeveer 12 euro. De kwaliteit is wat je van een drogisterijmerk zou verwachten, en al ben ik over de zwarte eyeliner matig positief, ben ik door de blauwe variant blown away. Wat een goed product!

 

Hebben jullie ze al uitgeprobeerd, wat vonden jullie er van?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like