We komen allemaal op een punt dat sporten een vast onderdeel moet worden van ons leven, helaas… De een doet het met veel plezier (ikke!!) en de ander omdat het moet, phoe!

Nu ben ik ongeveer drie keer per week te vinden in de sportschool, lekker hangend aan de gewichten. En dan kijk ik heel veel om me heen en wat ik zie, ja hoe zou ik dat omschrijven….? Nou dat ga ik niet doen! Maar ik wil jullie met deze blog vooral meenemen in wat je wel moet doen!

Je gaat niet zomaar beginnen met sporten, daar zit een reden achter. De één is helaas iets te zwaar, de ander net bevallen en nog één moet het doen in verband met een blessure. We komen binnen en melden ons aan. Meestal begin je samen met een trainer en dan ben je klaar voor het echte werk. En dan gaat het mis!

Wat dan? Ik doe toch alles volgens schema, JA en NEE. Want heb je voor je vertrek nog even snel in de spiegel gekeken? Ik weet namelijk dat je in de begin fase vooral niet wilt opvallen. Je wilt jezelf juist eerder onzichtbaar maken!

Maar lieve meiden, dat doe je echt niet als je gaat sporten in je oude jogging broek met een vale polo van achter uit de kast en een paar oude sportschoenen, vooral oude witten, van 20 jaar geleden. Want dan trek je juist vooral de aandacht!

Maar ja, ik snap ook dat je niet meteen te veel geld aan dit soort dingen wilt uitgeven vooral omdat het moet en je het eigenlijk echt niet wilt.

Toch zou ik je adviseren om even wat extra tijd te besteden aan je nieuwe sport outfit. Je hoeft absoluut niet meteen bij Nike binnen te wandelen, maar kijk eens bij de Zara, Hunkemöller en H&M en je zal zien dat je met een klein budget echt onwijs leuke sportkleding kunt kopen.

Wat trek je dan vooral wel aan?! De sportmode begint zich meer en meer samen te mengen met de hardloop wereld. Veel mensen combineren hardlopen met krachttraining en dan wil je het makkelijk houden. Begin dus met een goede strakke lange sportbroek of een baggy joggingboek met een strakke band aan de onderkant. Gemakkelijke sport kleuren zijn zwart, zwart met een klein printje of grijs. Daarop ga je voor een lekker loshangend shirt, met of zonder mouwen en daaronder een aangemeten stoere sportbeha. Beiden zijn het gemakkelijkst in de kleur zwart. Mega onopvallend, geen zweet vlekken te zien en het toont al snel een maat slanker.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

bloemkool soep.jpg

Comments comments Misschien vind je deze artikelen ook interessant: soep pureren.jpg wortel bloemkool soep soep en buiskits Recept:…