Het is inmiddels halverwege januari, maar ik wilde je toch laten zien wat ik de afgelopen maar veelvoudig heb gebruikt qua verzorging en make-up, maar ook waar ik in december heel erg blij mee was. Check mijn favorieten van de maand december!

 

 

Allereerst mijn gezichtsreiniger van Lush – Let the good times roll: deze heerlijk geurende gezichtsproduct heb ik echt iedere dag er weer bij gepakt en met plezier gebruikt, maar ook het resultaat spreekt voor zich. Mijn huid is naast erg schoon ook superzacht, verzorgd en ik heb geen nieuwe aanvallen van puistjes gehad, waar ik uiteraard heel blij mee ben. Dit is één van de beste gezichtsreinigers ooit, dat naast een review ook een plek tussen de favorieten verdient.

Dan ga ik over op mijn haar. Qua shampoo maakte het me niet zo heel veel uit in december, ik pakte maar wat er op het plankje stond, maar mijn American Dream crèmespoeling werd steeds als afsluiter opgesmeerd. Ik besef me dat ik hier eigelijk nooit uitgebreid over heb geschreven, maar dit is al jaren mijn nummer één haarverzachter, dat toevallig, net als mijn facewash ook uit Lush komt. Als ik heel eerlijk ben gaat het me niet eens zozeer om de werking van deze crèmespoeling, maar de geur is zo ongelooflijk lekker en blijft nog dagen in mijn haar rondhangen, met als gevolg – intense vreugde elke keer dat er een haarlok langs mijn neus vliegt.

 

Naast het wassen van mijn haar wil ik het ook even over droogshampoo hebben, want ook deze is in december vaker gebruikt dan gewoon. Waarom? Omdat Elena heel erg ziek is (geweest?) en ik soms echt geen tijd voor mezelf had. Omdat mijn haar nogal snel vet wordt bij de wortels koos ik er dan voor om deze binnen een paar seconden op te frissen om weer terug te kunnen naar mijn kindje. Deze twee van Batiste gebruik ik op dit moment, al heb ik er verschillende geurtjes van gehad, waaronder ook de variant dat speciaal voor bruin haar is. De tropische geur blijft echter een favoriet. Ruikt naar een zomers cocktail!

 

 

Dan mijn lichaam. Aangezien het winter is neig ik veel sneller hele zware lotions, butters en oliën te gebruiken, puur omdat mijn huid een stuk droger is en het zo heerlijk aanvoelt. In de zomer probeer ik alles wat vettig is en plakt juist te vermijden, kies ik bijvoorbeeld voor verfrissende bodysplashes, snel intrekkende zonwering en lichte geurtjes, maar nu het hartje winter is ga ik helemaal los met voedende lichaamsproducten. In december en ook nu in januari neem ik graag de tijd om in een verzorgende bad te gaan en daarna mezelf ook nog eens te verwennen met de opgeklopte body butter van the Beauty Bakery, dat erg vrouwelijk, sensueel en luxe ruikt naar Chanel No.5. Deze hemelse butter is wat mij betreft de beste aankoop van deze zoete webshop geweest en ik zie er erg tegenop dat hij op raakt, maar wil hem eventueel ook in een andere geur proberen. Kennen jullie de whipped body butters? Wat een verwennerij!

 

 

 

De make-up van december stond eigelijk helemaal in teken van donkere vampy lippen, en als ik tijd had dan deed ik er ook een ooglook bij en zo niet dan was wat mascara voldoende. Donkere lippen zijn voor mij elk winter weer een favoriet ook nu draag ik graag mijn hele donkere lippenstift van MAC genaamd Dramatic Encounter. Deze lippenstift gebruikte in ook voor mijn Face of the Day vorige week, zo kun je zien hoe hij me staat. Zelf ben ik er dol op.

Qua vermaak luisterde ik graag naar Pink, dat doe ik vrijwel altijd graag, maar ook de soundtrack van de film Drive heb ik veelvoudig afgespeeld – vooral A Real Hero, een zoetsappig romantisch liedje met een jaren negentig vibe. Lekker met vriendje op de bank, onder een dekentje, met geurkaarsjes en sfeerlichtjes. We hebben trouwens in december onze 8 jaar samen gevierd, wat ook wel even als favoriet benoemd mag worden :)Baby Daddy & Mommy are going strong!

Back in 2007 🙂

 

Tot slot is Kerst altijd fijn en ben ik blij met onze Kerstboom, etentjes, vrienden, ons gezinnetje, en het feit dat mijn kat altijd veel meer kroelt als het buiten koud is, dus heb ik in december ook vaak van haar gezelschap genoten. Tot slot ben ik erg blij met mijn keukenmachine die ik tegen het einde van november bij HEMA kocht en in december lekker veel heb gebruikt voor de verjaardag van mijn vriend, Kerst, maar ook spontaan, omdat ik zin had om er mee te spelen. Elena en ik maakten dan ook regelmatig koekjes, cupcakes en cakes.

Kijk dat snoetje nou “stiekem” snoepen! Och ❤

 

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Over Trendy Mommy

Ooit een initiatief van Andrea, een jonge moeder die haar meningen en ervaringen over beauty en baby’s op…