Het was liefde op het eerste gezicht, jullie kindje!
Je hebt eerst negen maanden genoten van je zwangerschap, de spanning van hoe hij of zij er straks uit zal zien en dan dat eerste spannende moment na de bevalling. De eerst weken zit je echt op een roze wolk. Iedereen komt jullie wondertje bekijken en er kan niet genoeg over gesproken worden. Maar daarna kom je toch weer een beetje terug in de normale wereld. Het vaste patroon start weer, maar dan met een kleintje erbij en ook zal je weer eens voorzichtig in de spiegel kijken, hoe zie ik er eigenlijk uit? Voor de één zal het terugkomen naar je oude figuur gemakkelijker gaan dan de ander. Maar één ding is zeker, je wilt er weer vrouwelijk en volgens de laatste trends uitzien. Maar waar ga je beginnen?

Adem eerst diep in en rustig uit…… we gaan beginnen met jouw huidige garderobe. Open je kast of loop je inloop kast in en haal eerst de schreeuwerige kleuren uit de kast en leg die even apart. Dan blijven als het goed is de neutrale kleuren, zwart, grijs, blauw en bruin over.
Het begin is gemaakt! Loop deze eerst na op maat, pasvorm, kwaliteit en sorteer dit. De beste blijven over en zijn vanaf nu jouw basis. Vanaf daar ga je met de overige kleding, die je apart hebt gelegd aan de slag. Kan de kleur nog wel? Past het nog? En is het nog netjes? Datgene waar je drie keer JA op geeft vul je aan bij je basis en dan ga je al weer een kleine garderobe zien ontstaan.
Deze garderobe is voorlopig jouw basis, en zo belangrijk! Omdat ik weet dat het enorm kostbaar is om weer alles bij elkaar te shoppen, en … de kleine gaat voor alles! Maar er zullen toch wat dingen bij moeten, dat weet ik. Maar wat dan? Loop eens door de stad of lees wat magazines. Krijg een beeld bij wat je nu moet en mag dragen en betrek hierbij je huidige combinaties. Start met 5 nieuwe items die echt iets toevoegen en ga daar mee aan de slag… en ik weet zeker dat je hierdoor weer snel up and running bent en hip achter de kinderwagen gaat!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

bloemkool soep.jpg

Comments comments Misschien vind je deze artikelen ook interessant: soep pureren.jpg wortel bloemkool soep soep en buiskits Recept:…