Australische mamablogger Constance Hall bereikte maar liefst 242.000 mensen met haar Facebook bericht over “falende” moeders. Ze groette openlijk moeders die in de speeltuin naar hun telefoon staren, en hun spelende kinderen negeren, ondanks de groeiende groep bemoeizuchtige moeders die alles beter denken te weten.

Constance Hall en haar vier kinderen

In een open brief aan alle moeders die liever een kopje koffie gaan drinken dan de bergen was wegwerken, de stap nemen om antidepressiva bij de dokter aan te vragen, en hun zwangerschapskilogrammen niet kwijt zijn stak ze een riem onder het hart door te zeggen dat ook haar dagen vol enorme fails en micro wins zijn, en haar hart elke dag weer bijna ontploft door de enorme hoeveelheid liefde die ze van haar mini legertje krijgt.

Constance Hall plaatste deze foto bij haar bericht

Ze vertelt over “giving no fucks” over wat anderen over je denken, dat moeder worden niet betekent dat je je dagen schoonmakend moet doorbrengen, dat postnatale depressie ontzettend kut is en om hulp vragen het stoerste is wat je kunt doen, dat je nieuwe 24 uur per dag baan als moeder belachelijk zwaar is en je nu echt niet aan lijnen moet denken, maar juist een hele taart mag opeten. En daarom is zij vandaag onze held.

Constance Hall

Check ook haar andere Facebookberichten en haar blog, deze vrouw is een scheldende, eerlijke, met beide benen op de grond moeder van drie kinderen, een open boek, dat zelfs over vreemdgaan binnen haar huwelijk durft te schrijven, en geen blad voor de mond neemt. Haar posts zijn net zo hilarisch als confronterend, dus je moet er wel tegen kunnen, maar wij liggen regelmatig onder de stoel van het lachen!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like