Ok, dus, toen wij hier een paar maanden geleden kwamen wonen was ik super enthousiast over de centrale stofzuigsysteem. Het niet op en neer dragen van een stofzuiger in ons huis dat twee verdiepingen heeft, het leek me zo ideaal! Maar het ging al gauw mis. Om één of andere reden werkt het systeem in de woonkamer niet meer, waardoor we het op de bovenste twee verdiepingen wel gebruikten, maar beneden creatief moesten zijn met vegers en dweilen. Niet ideaal met kleine kinderen en dieren in huis, zeker niet voor Marinko die verschrikkelijk baalde toen ik onze steelstofzuiger wegdeed. Wist ik veel! En eerlijk is eerlijk, het was een kruimeldief en steelstofzuiger in één, met hele matige zuigkracht, dus vond ik er niks aan. Hij aan de andere kant, vond het handig om tussendoor te kunnen stofzuigen, en omdat hij zo lang is vond hij het idee van een steelstofzuiger handig.Dus toen ik rond Kerst door Bosch werd benaderd met wat info over een nieuwe, krachtige steelstofzuiger die ze, gezien onze huisdieren, wel bij ons vonden passen wilde ik die natuurlijk maar al te graag uitproberen. Dus deed ik dat! Ik kan je meteen vertellen dat het een top stofzuiger is, eentje dat ongelooflijk sterk zuigt en mijn huis mega schoon achterlaat, dat ik hem maar aan Marinko voor Kerst cadeau besloot te doen. Zo kon hij weer zijn steelstofzuiger ding doen en hoefde ik niet in te leveren op zuigkracht. Waarom de stofzuiger zo top is? Dan ga ik je nu in een korte review vertellen:

BOSCH BCH65PET – PROANIMAL REVIEW

Hoe blij ik ook ben met mijn grote woonkamer en prachtige tegels zijn ze nauwelijks schoon te houden. Rondrennende kinderen en dieren zorgen voor constant vieze vloeren en ik moet dagelijks even de stofzuiger erbij halen. Dus een krachtige steelstofzuiger waarmee ik even door de kamer heen wandel is ideaal. Over ideaal gesproken, de Bosch BCH65PET is een snoerloze steelstofzuiger dat zeer geschikt is voor huishoudens met dieren vanwege de ProAnimal mondstuk – een elektronische draaiborstel dat haren en stof zeer goed opneemt. De mondstuk is overigens makkelijk schoon te maken en kan op alle oppervlaktes gebruikt worden, zelfs op onze langharige kleed. Ook is de mondstuk flexibel waardoor ik ook onder wat hogere meubelstukken kan stofzuigen en kan hij omgebouwd worden tot een draagstofzuiger. Voorzien van extra handgreep, schouderband en extra adapter met slang waar een speciale meubel- en kierenmondstuk en autostoel mondstuk op passen is het ook nog eens een ideale stofzuiger voor meubels, trappen, auto’s, en allerlei ruimtes waar je hem over de schouder dragend, zonder snoeren, makkelijk kunt gebruiken.Verder is het simpelweg een prachtige stofzuiger om te zien, dat makkelijk in een hoekje, tegen de muur kan staan, dus weinig ruimte inneemt. Bij ons staat hij in de kast, bij het stopcontact zodat we hem na gebruik kunnen opladen. Niet dat hij na elk gebruik moet laden, want hij heeft een sterke batterij dat tot wel 75 minuten werkt, wat genoeg is voor een grondige schoonmaaksessie, of vele kleine tussendoor stofzuigmomenten, die ik als moeder en baasje heb. Wel is het een wat zwaardere stofzuiger dan ik van een steelstofzuiger verwachtte, maar heeft hij een veel sterkere zuigkracht dan ik verwachtte, wat het dan weer helemaal ok maakt.Voorzien van drie standen, led-display dat aangeeft hoeveel batterij hij nog heeft en wanneer hij geleegd moet worden, een flinke stofreservoir van 0,9 liter dat makkelijk geleegd kan worden, en een zeer flexibele mondstuk dat makkelijk meedraait kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat dit het allerbeste stofzuiger is die ik ook heb gehad en ik, ondanks mijn eerdere ervaringen met (slechte) steelstofzuigers ontzettend blij ben met de Bosch BCH65PET en hem zeker het geld waard vind. Hij is mooi, makkelijk te gebruiken, heeft nauwelijks onderhoud nodig en doet wat hij moet doen – stofzuigen – zo ontzettend goed.

Te koop bij oa. Mediamarkt voor 369,99

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Snelle schoonmaaktips
Verder lezen

Snelle schoonmaaktips

Inhoudsopgave Hide WassenStrijkenBadkamer:Keuken:Algemeen:Misschien vind je deze artikelen ook interessant: Als werkende mama heb ik het onwijs druk. Niet…