Verschil moet er zijn. Terwijl er vrouwen zijn die maanden na een bevalling lichamelijk nog steeds niet de oude zijn, lukte het Kate Middelton diezelfde avond nog om in full royal glam een troonopvolger aan de wereld te tonen. En we smulden er van, iedereen had het er over. Het mag wel van een korte duur zijn geweest, en ze had vast wel een beauty-leger om haar voor dat uurtje poseren voor te bereiden, toch was het extreem knap van haar om zo net na een bevalling zichzelf aan de hele wereld te laten zien. Want zeg nou zelf, hoe zag jij er na je bevalling uit?

BAKOUNINE / Shutterstock.com

En net als we geloven dat celebrities net als wij, gewone stervelingen zijn, besluit Blake Lively twee dagen na haar bevalling naar de bruiloft van haar beste vriendin te gaan. Zelf lag ik toen nog in het ziekenhuis, maar Blake lukte het zelfs om wat foto’s van haar BFF, de bruid op Instagram te plaatsen en haar volgers massaal te doen afvragen – hoe dan?!

Most beautiful bride on the planet. And the best friend I could ask for. @jessicarose617 thank you for being EVERYTHING. I love you. ❤️❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op 2 Okt 2016 om 3:40 PDT

Ik voorspel dat Blake vele lagen make-up rockte, maatje matras kraamverband onder een tactisch zwarte outfit verstopte, en in een aparte kamer probeerde te kolven, aangezien die borstvoeding nog niet eens op gang is gekomen. Ik kan me niet voorstellen dat ze niets van pijnstillers op heeft, want deze foto doet zij mij niet denken aan een kraamvrouw dat net een persoon uit haar buik heeft geperst. Knap is het wel. Net als Blake.

Hoe lang hadden jullie nodig om na je bevalling weer de deur uit te gaan, en wat was het eerste wat je deed? Praat mee op onze Facebook pagina!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like