Met een baby op komst, heb je erg veel dingen aan je hoofd. Een van die dingen is het inrichten van de nieuwe babykamer. Dit kan, vooral als je voor de eerste keer moeder wordt, soms een tijdrovend karweitje zijn.

Om je leven iets gemakkelijk te maken hebben wij vast voor je rondgekeken en bekeken hoe je een babykamer leuk kan inrichten en welke spulletjes goed van pas komen bij het inrichten van de babykamer.

Ben je benieuwd wat wij hebben gevonden? Lees dan vooral even door, hieronder volgen namelijk de leukste tips voor de inrichting van de babykamer.

De wieg

De wieg is natuurlijk een van de belangrijkste dingen in de babykamer. Je hebt wiegen in allerlei soorten en maten en het aanbod is enorm. Het kiezen van de juiste wieg is echter wel belangrijk, je baby moet tenslotte comfortabel kunnen liggen in de wieg en het moet ook een beetje mooi in de rest van de kamer passen. Als je op zoek bent naar een mooie en comfortabele wieg, dan zou je eens kunnen kijken naar een schommelwieg van Nika Zupanc. Deze schommelwieg is hip, handig en comfortabel.

Een andere optie die vooral geschikt is vooral een tweeling is de duowieg. Een duowieg is geschikt voor 2 baby’s en zo hoeven je kinderen dus nooit gescheiden te slapen. Een goed voorbeeld van een mooie duowieg is de So-Ro duowieg. De wieg is gemaakt van hout en er is bij het ontwerpen van de wieg speciaal aan het comfort van baby’s gedacht.

Een leuke speelolifant

Deze speelgoedolifant kan gebruikt worden als mooi accessoire in de babykamer, als tafeltje of als leuk speelgoed voor iets oudere kinderen. Het is een erg schattige accessoire die in bijna elke babykamer kan worden geplaatst en de olifant is bovendien verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, zodat hij altijd helemaal binnen jouw babykamer past. Meer informatie over de olifant kun je op vinden en het beestje kan daar ook voor een kleine 200 euro worden besteld.

Een commode

De commode mag natuurlijk ook niet in de babykamer ontbreken en ook voor commodes geldt dat er een enorm aanbod is. Je kunt dus altijd wel een baby kast of commode vinden die binnen jou babykamer past. Als je een goede tip wilt, dan raden wij de commode van IKEA aan. IKEA heeft commodes met een ideale hoogte van 92 cm.

Op zoek naar de nieuwste interieurtrends? Neem dan een kijkje op onze collega’s van Woontax!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like