Ok, we hebben het de afgelopen dagen over mooi haar, huid en nagels gehad, maar er zijn genoeg moeders die na een bevalling toch nog niet lekker in hun vel zitten, wat ze er ook opsmeren. Dat een kilootje hier of daar niet zoveel uitmaakt en je nadat je mama wordt nog steeds hartstikke sexy bent is iets wat veel vrouwen te vaak vergeten. Daar willen we iets aan doen, dus sloegen we handen ineen met niemand minder dan PABO!Pabo heeft namelijk een nieuwe commercial en jullie zijn één van de eersten die hem mogen zien:

Wat valt jullie op? Juist ja, het is allemaal vrouwelijk, verleidelijk en chique. Omdat je juist nadat je moeder wordt op en top vrouw bent, en je heus wel zo mag voelen. Nou snappen we wel dat een stringetje wellicht niet helemaal lekker zit nu, maar er zijn genoeg mooie hipsters, body’s, jurkjes, en comfortabele setjes om uit te kiezen, die in vele verschillende maten beschikbaar zijn. Dus ook als je nu een maatje meer hebt 😉

Maar geloof mij er niet op, bekijk de commercial hierboven ééns nog een keer en neem een kijkje op de site van PABO.nl om de mooie Winter/Kerstcollectie zelf te ontdekken. Wedden dat er ook iets voor jou tussen zit?

WIN 100,- SHOPTEGOED BIJ PABO!
Ok mooie mama’s! Tijd om één van jullie van wat prachtige #mypabo lingerie voor onder de kerstboom te voorzien! Wil jij 100 euro shoptegoed winnen?#joinetheexperience en laat een reactie achter dat je meedoet! 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like