Een van de nieuwste, educatieve speeltjes bij Fisher Price is de leerzame Co-de-Rups. Gemaakt voor kleine ontdekkers die altijd nieuwsgierig zijn en graag willen leren, bestaande uit negen delen waar eindeloos combinaties mee gemaakt kunnen worden. Door de delen aan elkaar te koppelen, kunnen kinderen zelf bepalen in welke richting ze Co-de-Rups laten lopen.

De delen kunnen zo geordend worden dat Co-de-Rups naar het doel, dat voorafgaand in de kamer is neergezet, voortbeweegt. Na een tijdje zal de kleine ontdekker leren hoe Co-de-Rups geïnstalleerd moet worden om het doelwit te bereiken. Naast drie richtingen en negen losse onderdelen, heeft Co-de-Rups een gemotoriseerde kop met lichtjes, geluidjes en knipperende ogen. Dit brengt Co-de-Rups tot leven en maakt hem mega interessant!

Wist je dat Fisher Price gedurende hele maand november voor elk verkocht speeltje er ook een doneert aan een goed doel dat zich op kinderen richt?

Als de consument tijdens de maand november een product van Fisher-Price koopt, doneert Fisher-Price ook een product vanuit de Fisher-Price lijn aan een goed doel. Meer informatie over de actie vindt de consument vanaf de start van de actie hier: www.fisher-price.com/nl/koop1doneer1. De wereldwijde organisaties waaraan gedoneerd zal worden zijn: Save The Children, Worldwide Orphans, Special Olympics, Beijing Childrens Hospital, Mattel Childrens Hospital UCLA & Childrens Hospital Association.

Er zullen vanuit Europa circa 140.000 Fisher-Price producten worden gedoneerd aan deze goede doelen.

WIN – FISHER PRICE Co-de-Rups

Omdat we graag kinderen blij maken, omdat we goede doelen steunen en omdat Co-de-Rups echt een gaaf ding is gaan we er één weggeven! Wil jij hem hebben? Volg TrendyMommy op Facebook, Instagram laat een reactie achter dat je meedoet!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like