Als moeder van jonge kinderen word je vaak geleefd. Je dagen rijgen zich aaneen en een moment voor jezelf vinden, lijkt soms een onmogelijke opgave. Herkenbaar? Heb je je al wel eens gerealiseerd welke rol aromatherapie daarbij kan spelen, zowel voor jou als voor de kinderen? Geur is heel bepalend voor stemming en voor ontspanning. Dat gegeven kun je in je voordeel gebruiken! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Persoonlijke verzorging

Voor je kinderen gebruik je waarschijnlijk speciale baby- of kindervarianten van shampoo, bodylotion en wasgel. Voor jezelf misschien nog niet. Toch is hetgeen waarmee je je ’s ochtends en ’s avonds klaarmaakt voor de dag of nacht van grote invloed op hoe je je voelt. Zeker als je een hectisch bestaan als moeder leidt, kan de juiste geur tijdens het douchen je helpen om ontspannen aan je dag te beginnen.

Geurwolkje heeft daarom een lijn voor natuurlijke verzorging ontwikkeld, waarbij je kunt kiezen uit vier geuren. Er is een douchegel, badolie, bodylotion, badzout, handzeep, een neutrale huidolie en massageolie. Ze ruiken stuk voor stuk zalig, zitten in een mooie glazen fles en bieden je een gegarandeerd ontspanningsmomentje voor jezelf.

Overige toepassingen

Behalve jezelf trakteren op een verzorgingsproduct, kun je met de etherische oliën ook een bepaalde sfeer in huis scheppen. Als er hard gewerkt moet worden, verstuif je bijvoorbeeld wat natuurlijke pepermuntolie. Zit er iemand in een dipje, dan kan de geur van sinaasappel bijdragen aan een blijer gevoel. Is het tijd voor ontspanning dan is sandelhout een goede optie.

Ook voor je kinderen zijn er speciale olie-blends om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling: wat dacht je van slaap-kindje-slaap of van onder-moeders-paraplu? De flesjes zien er lief uit, zijn 100% natuurlijk en veilig voor je kind en helpen het om makkelijker in slaap te vallen, een verkoudheid te boven te komen of zich blijer te voelen na een tegenslag.

Bij Geurwolkje vind je ook bijzondere cadeautjes voor dierbare vriendinnen. Er zijn mooie giftboxes verkrijgbaar, met daarin een paar geuroliën om uit te proberen, een cafeïnevrije theesoort en een fraaie diffuser. Een blend specifiek voor haar sterrenbeeld is ook een leuk cadeautje!
Doordat Geurwolkje als missie heeft om aromatherapie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken en bij te dragen aan een betere wereld door fairtrade te handelen, draag je met aankopen bij hen ook bij aan duurzaamheid in huis. En dat is dan weer een heel fijn gevoel, omdat wij als moeders natuurlijk heel graag willen dat onze kinderen straks ook nog een gezonde planeet hebben om te bewonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like