Je kent het wel: een huilende baby in de box, een schreeuwende peuter bij de snoepjeskast en een kleuter die jouw lippenstift heeft bemachtigd en het niet alleen op haar lippen smeert. Voor jou is dit de alledaagse gang van zaken, maar jouw kinderloze vriendinnen vinden het moeilijk te begrijpen dat je ’s avonds liever op de bank ligt dan dat zij een borrel komen drinken. Daarnaast vinden familieleden ook nog dat de organisatie rondom een verjaardag best wel meevalt, waardoor zij tóch langskomen terwijl je hebt aangegeven het niet te willen vieren. 

Hapjes

De kunst is om te allen tijde voorbereid te zijn. Heb jij de lokale hapjescateraar op speeddial? Als je dan last minute bedenkt dat je helemaal niet aan hapjes hebt gedacht, hoef je in ieder geval niet nog op zoek te gaan naar een geschikte cateraar. En het scheelt je een hoop ellende in de keuken, want die lieve zoon van je vindt het maar al te leuk om mee te helpen, waarbij de gevulde eieren meer in de haren zitten dan dat ze mooi op een schaal worden gepresenteerd.

Drankjes

Het is altijd weer lastig om te achterhalen wat iedereen wil drinken. Jouw zwangere beste vriendin wil het liefst Crystal Clear want ze is bang om te veel aan te komen en haar vriend, die ’s avonds nog moet werken, vindt dat 0-calorieën gedoe maar niks, dus voor hem graag een colaatje. 

Er is één onderdeel van de drankjes dat behoorlijk soepel verloopt: bier. Mannen (en vrouwen) zijn makkelijk als het om bier gaat, namelijk: als er maar bier is. Maar dan wijn. De een wil zoet, de ander droog, rood, wit, misschien rosé, of helemaal luxe: bubbels. Hoe kun jij iedereen voorzien van hun lievelingsdrankje? Had je maar toegang tot het wijnschap van de supermarkt om de hoek. 

Wijn

Wat nou als jij al deze verschillende soorten wijn thuis op voorraad hebt liggen? Zodat je niet meer na hoeft te denken of je wel genoeg wijn hebt? Waarbij ze ook altijd op drinktemperatuur klaar liggen? Met een wijnklimaatkast komen al deze wensen uit. Je stelt zelf jouw gewenste temperatuur in van de wijnkoelkast zodat, als de familie dan toch onverwachts op de stoep staat, je direct een wijntje voor ze in kan schenken, zoals zij hem het lekkerst vinden. 

Nu denk je zeker: wat voor advies heb je voor het slepen met al die flessen drank? Simpel, denk even aan de mannelijkheid in het karakter van je man, want zijn ego wordt weer even gestreeld als je hem om hulp vraagt omdat die paar kratten en flessen toch echt wel te zwaar voor je zijn. 

En die lieve schattige kinderen van je? Die mogen gezellig een avond bij opa en oma logeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like