NARS KOMT NU TOCH ECHT NAAR NEDERLAND

Beautylovers opgelet – het is eindelijk zover! NARS kondigt zijn komst naar Nederland aan, en zal vanaf september exclusief bij De Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Utrecht verkrijgbaar zijn. nars bijenkorfWeet je echter al wat je wilt hebben, zonder dat je naar de winkel moet? De producten zullen ook via debijenkorf.nl te bestellen zijn!

Ken je het merk niet? 
NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk, omarmt individualiteit en biedt een spectrum aan kleurcosmetica met een innovatief assortiment voor huidverzorging, NARSskin. NARS is stoer en gewaagd, bepaalt zelf de regels en betreedt de ongebaande paden op het gebied van make-up; het is daarmee hét lifestyle beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw.NARS_logo_blackPersoonlijk kan ik je vertellen dat het een extreem kwalitatieve merk is, en ik het als puber ontdekte toen ik naar Carrie’s make-up lade in een aflevering van Sex and the City keek. Dat is wanneer ik  ontdekte ik dat de gedurfde namen zoals Orgasm en Deep Throat de meest iconische blushes zijn die je maar kunt hebben, en Albatross dé highlighter was, lang voordat de highlight trend gaande was. nars bijenkorf

Wat ik zelf ga bestellen? De All Day Luminous Weightless Foundation, de Radiant Creamy Concealer, de Velvet Matt Lip is Dolce Vita, en uiteraard de klassiekers, waaronder de Laguna Bronzer!

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten