Knallend het jaar uit, met een opvallende en feestelijke party-look? Kies dan voor goud! Goud is helemaal terug van weggeweest en is overal terug te vinden, inclusief in de trendy make-up van dit moment.
Zo kun je bij L’Oréal de Extravaganza – Femme Fatale cadeauboxjes vinden waar je naast een gedurfde, gouden eyeliner ook een Volume Million Lashes mascara bij krijgt. De giftset wordt compleet gemaakt met de prachtige Gold Obsession lippenstift wat een geweldige, klassieke rode lippenstift met een sexy oranje ondertoon is, maar dan ook nog eens voorzien van minuscule gouden glitters die een klassieke femme fatale look naar feestelijk upgraden.

Mocht je korte wimpers hebben en op zoek zijn naar een mascara dat volume en lengte geeft – de Volume Million Lashes is een aanrader! Mooie paars/gouden verpakking, een huls dat lekker in de hand ligt en goed afsluit zodat je mascara niet uitdroogt en korte, rubberen stekels in plaats van haartjes, waardoor de mascara goed tussen de kortste wimpers komt en voor mega veel volume zorgt en zelfs de kortste haartjes meepakt. De mascara is overigens geen aanrader als je rechte wimpers hebt en ze met een krultang krult, hier zal je toch echt een waterproof variant voor nodig hebben. Ben je gezegend met gemiddelde wimpers die van een likje mascara blij worden – dit is de perfecte mascara voor jou.
Dan zijn er de lippenstift en eyeliner, allebei voorzien van een flinke dosis gouden glitters, wat je bij het swatchen kunt zien. De eyeliner is perfect om over de zwarte eyeliner aan te brengen, terwijl de lippenstift goed op te bouwen is naar een goed dekkende kleur dat een mooi glans heeft en van deze lippenstift een hybride tussen een lippenstift en lipgloss maakt, nogmaals met mooie, gouden glitters.

De L’OREAL EXTRAVAGANZA – FEMME FATALE giftset is leuk om te krijgen, brengt een finishing touch aan je make-up om het feestelijk en partyproof te maken, en is absoluut trendy voor een begin van 2017 waarin we steeds meer goud gaan zien!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like