De wereldberoemde Chubby sticks van Clinique hebben gezinsuitbreiding gehad! Clinique introduceerde onlangs een nieuw lid in de Chubby familie: de NIEUWE Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss. Een vloeibare gloss die lippen voller, gladder en frisser doet lijken.

CLINIQUE Chubby Plump & Shine Liquid Lip REVIEW

Helemaal zomers, in acht draagbare en zachte kleuren, vrij van alle bekende stoffen die allergieën opwekken en makkelijk in gebruik – draai enkel aan de onderkant van de gloss voor een volle punt en breng het aan. Geen spiegel nodig!

De kleuren gaan van nudes tot paarstinten en parelmoer, en maken van de Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss de perfecte zomerse juicy lipgloss. Wat er pluming aan is, dus waarom het de lippen voller zou maken? Geen zorgen, het is geen irriterende pepermunt of kaneel, want zoals we van Clinique gewend zijn ze 100% parfumvrij.

Wel is het een wat dikkeren lipgloss, eentje dat de lippen goed hydrateert en duidelijk op de lippen aanwezig is. Je wilt deze lipgloss dan ook niet in combinatie met los haar dragen omdat het toch echt wel blijft plakken, maar, door zijn dikke formule maakt hij de lippen duidelijk opvallender en daarmee voller. 

Ook is het een lipgloss dat je lippen simpelweg mooi maakt. Glad, glanzend, wat opvallender en voller, en heel makkelijk alleen of over een lippenstift te dragen. Mijn persoonlijke favoriet, de Pink & Plenty past heel goed bij mijn huid en lipkleur, waardoor het een ideale every day lipgloss is, eentje die ik uit mijn tas haal en zonder spiegel tussendoor aanbreng, maar maakt lippenstiften ook een stuk aantrekkelijker.
Doordat het een dikke formule is blijft de lipgloss wel wat langer zitten, wat op zich wel een voordeel is wanneer je een drankje gaat doen, maar je moet niet verwachten dat hij uitgebreide maaltijden aankan.

Te koop bij de luxere parfumerieën voor ongeveer 22 euro en op dit moment bij zowel Douglas als Ici Paris in de aanbieding!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like