Ken je dat? Je zit net lekker te make-uppen, je bent geïnspireerd om de mooiste looks te creëren en dan gaat er iets mis. Soms groot, soms klein en altijd irritant. Wij verzamelden de 10 vervelendste en grappigste beautyfails, om je te laten zien dat het iedereen kan overkomen, of je nou net met make-up begint of inmiddels een heuse visagist bent. Kijk maar:

 1. Mascara over je oogschaduw
  Je hebt net een killer smokey eye gemaakt, of bent helemaal losgegaan met een kleurrijke ooglook, en om het allemaal af te maken doe je er een likje mascara overheen. Die vervolgens je hele ooglook verpest. AAA!
 2. Mascara op je neus
  Of je bent zo voorzichtig met je ooglook dat je de mascarakwastje op je neus weet af te vegen. Ok, afvegen en opnieuw foundation en poeder aanbrengen.
 3. Geweldige foundation, tot je daglicht inloopt
  Heb je je net on point opgemaakt voor de spiegel in de badkamer, en loop je trots naar buiten. Maar dan zie je jezelf in de spiegel bij daglicht en realiseer je dat je een grote blunder hebt gemaakt. En dat mensen je zo hebben gezien! Schaam!
 4. De YouTube tutorial dat niet bepaald goed uitpakte
  Gebeurt bij ons elke keer dat we NikkiTutorials na proberen te doen.
 5. De winged eyeliner dat maar niet wilde lukken
  En je het toch blijft proberen, met als gevolg, steeds dikkere eyeliner. Doorgaan tot je Lady Gaga bent dan maar. Als zij het kan…
 6. De winged eyeliner dat wel lukte, maar je te snel knipperde
  Hoe irritant is deze? Nail je net je winged eyeliner, knipper je voordat het droog is en verpest je de boel weer. Een stuk makkelijker op te lossen als je geen oogschaduw op hebt, maar toch!
 7. Shapen dat niet goed uitpakte
  Nou zijn wij nog wel voorzichtig met shapen, maar celebrities die het aan visagisten overlaten kunnen behoorlijk voor schut staan. Nikki Minaj die haar neus helemaal verkeerd liet shapen, of Angelina Jolie die haar make-up door iemand die de verkeerde poeder gebruikte liet doen. Oeps.
 8. Je gezicht niet wassen voor het slapengaan 
  Geef het nou maar toe, je hebt het ook weleens gedaan. Uitgeput thuisgekomen en meteen je bed ingekropen. De volgende dag zit je make-up op je kussen en zie jij er…anders uit.
 9. Kapotte make-up 
  Heb je net, eindelijk een dure blush gekocht, laat je het vallen! Eindelijk de eeuwig uitverkochte kleur lippenstift van MAC gescoord, breekt het! Gillen is toegestaan. Verwacht zelfs.
 10. Regen!
  We wonen in Nederland, dus kennen het maar al te goed: spontane regenbuien, die uit het niets verschijnen. En net op momenten dat het jou écht niet uitkomt, omdat je net je haar hebt gekruld of de make-up waar de gemiddelde Victoria’s Angel jalors op zou worden op hebt. Hoe perfect je er ook uitziet, zonder dat je iets aan kunt doen en nog voordat je een schuilplek hebt gevonden ben je in een sad-panda veranderd. Dag verpest.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like