Chique, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zichtbare resultaten geven en ondersteund worden door klinische testen. Het klinkt zo goed dat ook ik wat producten wilde uitproberen. Zoals de meesten inmiddels wel zullen weten ben ik hoogzwanger en ga ik chemische toevoegingen aan voeding en cosmetica zo goed als ik kan uit de weg, wat als resultaat heeft dat ik al maanden een stuk gezonder eet, en nauwelijks make-up gebruik. Deodorant heb ik al bijna een jaar niet meer aangeraakt, en de producten die ik op mijn lichaam aanbreng zijn op natuurlijke basis. Vandaar dat ik ook Biomed wilde uitproberen.Biomed is een Duitse cosmeticamerk dat medische, 99% natuurlijke huidverzorging produceert, dat van dure, synthetische, high end producten niet te onderscheiden is. Zowel de verpakkingen als inhoud hebben een luxe uitstraling, terwijl het medische duidelijk te zien is, door de clean uiterlijk waar ze in verpakt zitten. Typisch producten die je in een apotheek zou verwachten, en dat klopt ook. In plaats van luxe parfumerieën wordt Biomed op hun eigen website en online-apotheek Viata.nl verkocht voor een redelijke prijs. Het is niet echt goedkoop, maar als ik het vergelijk met de producten van grote cosmeticahuizen valt het heel erg mee.Zelf probeerde ik de PEEL ME UP enzymhoudende peeling met papaya en ananasextracten. Een praktisch verpakte peeling met een neutrale geur, bestaande een geconcentreerde mix van blauwe bes, rietsuiker, esdoornsuiker, sinaasappel en citroen. Tweemaal per week op een gereinigde huid aanbrengen, vijf minuten laten inwerken en uitspoelen zorgt voor een zachte peeling, vernieuwing van de cellen en het verwijderen van talg dat zich op de huid heeft opgebouwd. Zelf vind ik het heerlijk om het terwijl ik in bad lig te gebruiken, vooral als ik ook even de moeite neem om mijn lichaam te scrubben – het resultaat is een compleet vernieuwde huid, dat heelijk zacht en verwend aanvoelt.
Mijn tweede product, waar ik belachelijk enthousiast over ben is de FORGET YOUR AGE serum, dat bestaat uit de natuurlijke ingrediënten Phycojuvenine: een extract van het bruine zeewier Laminara digitata; en Hyaluronan: dat vocht aantrekt en vasthoudt, een opvullend en huidverstevigend effect heeft. De serum is verpakt in een zeer luxe flesje met een handige pompflacon, waar een zacht ruikende gel uitkomt die ik over mijn gehele gezicht aanbreng. Biomed belooft dat de gel rimpels tegengaat, huid versterkt en verstrakt, de stamcellen revitaliseert en ze voor veroudering beschermt. Daarnaast werkt de serum ook huidverjongend en stimuleert het de collageenaanmaak in de huid, maar wat mij na slechts enkele keren gebruik opvalt is dat mijn huid direct op deze serum reageert.
Zo sterk, dat ik in alle eerlijkheid kan zeggen dat ik nog nooit zo’n product heb gekend en lyrisch ben over deze ontdekking. Jaren geleden kocht ik de Idealist van Estée Lauder en betaalde me er scheel voor. Maar, het was een cadeau voor mezelf en ik was er ongelooflijk blij mee, omdat het de geweldigste product die ik ooit kende was. Toen het op was schraapte ik de binnenkant voor alle kleine beetjes product en wilde me er niet bij neerleggen dat hij op was. Nu, jaren verder bracht ik de FORGET YOUR AGE serum van Biomed aan en moest direct aan mijn geliefde Idealist denken. De werking was vrijwel hetzelfde! Mijn huid voelde direct na het aanbrengen zachter dan ooit aan, was glad, soepel en ik kon er bijna niet niet vanaf blijven. Ik rende zelfs achter mijn vriend aan om hem aan mijn gezicht te laten voelen, omdat de serum zo geweldig op mijn huid aanvoelt. Het is duidelijk, ik ben dól op de FORGET YOUR AGE serum van Biomed.
Het laatste product die ik besloot uit te proberen is de LUSHES LASHES wimperverlengende serum die wimpers in 30 dagen langer, dikker en sterker belooft te maken. Mijn wimpers zagen er na gebruik van LiLash geweldig uit, maar dat was geen natuurlijke product, en na maandenlang met wimperextensions rond te hebben gelopen zijn mijn eigen wimpers helaas erg beschadigd. Dit is overigens mijn eigen schuld, omdat ik er aan pulkte en eigen wimpers uittrok, maar het moet wel hersteld worden. Er zijn nog geen 30 dagen voorbij, dus of het ook echt werkt kan ik je nog niet vertellen, maar ik beloof er wel op terug te komen, mocht je benieuwd zijn, volg me op Instagram, er komt een update!
Als merk vind ik Biomed erg fijn, omdat het natuurlijk is, niet op dieren getest wordt, geen synthetische ingrediënten zoals parabenen ed. gebruikt worden, de verpakkingen fijn zijn, prijs meevalt en het allerbelangrijkste – mijn huid goed op de producten reageert!
En omdat Biomed in Nederland nog niet zo bekend is heb ik er voor gezorgd dat ik een setje van de producten die ik zelf heb uitgeprobeerd ook mag weggeven. Ben je ook een voorstander van natuurlijke verzorging en wil je een peeling, serum en wimperserum ontvangen?

Like de Facebookpagina van TrendyMommy en Biomed en laat een reactie achter dat je meedoet! Winnaar wordt volgende week bekendgemaakt!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like