Ben je ongelukkig met het uiterlijk van je ogen? Heb je het gevoel dat je hangende oogleden je er moe, boos of zelfs verdrietig uit laten zien? Zo ja, dan ben je misschien een goede kandidaat voor ooglidchirurgie, ook wel blepharoplastie genoemd. Deze populaire cosmetische procedure kan het uiterlijk van je ogen helpen verbeteren en je een jeugdiger uitstraling geven. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van ooglidchirurgie. Lees dit blogartikel snel verder om alle voordelen van een ooglidcorrectie te ontdekken

Voordeel 1: Haal jaren van je uiterlijk af

Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een ooglidcorrectie ondergaan is om de klok terug te draaien en een jeugdiger uiterlijk te krijgen. Als je rimpels of plooien rond je ogen begint te zien, of als je oogleden uitgezakt zijn, kan een blepharoplastie helpen. In veel gevallen kan deze ingreep jaren van je uiterlijk afhalen en je er fris en uitgerust uit laten zien. Wat ons betreft dus een prima investering.

Voordeel 2: Verbetering van je gezichtsvermogen. 

In sommige gevallen kunnen hangende oogleden je gezichtsvermogen aantasten. Als je bovenoogleden zo sterk verslapt zijn dat ze je gezichtsveld blokkeren, kan een blepharoplastie helpen. Deze ingreep verwijdert het teveel aan huid en vet van je oogleden, waardoor je beter kunt zien. Dit kan in sommige gevallen zelfs essentieel zijn. Denk bijvoorbeeld in het verkeer. Als je niet goed kan zien door opgezwollen oogleden vorm je een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers.

Voordeel 3: Vergroot je zelfvertrouwen. 

Als je niet tevreden bent met je uiterlijk, kan dat je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen aantasten. Door een ooglidcorrectie te ondergaan, kun je je uiterlijk verbeteren en je beter voelen over jezelf. Dit kan leiden tot meer zelfvertrouwen in zowel persoonlijke als professionele settings. En wat is er nou meer waard dan zelfvertrouwen?

Wie is een goede kandidaat voor ooglidchirurgie? 

De beste kandidaten voor ooglidchirurgie zijn over het algemeen gezonde mensen die geen ernstige oogaandoeningen of -ziekten hebben. Je moet ook realistische verwachtingen hebben van de resultaten van de ingreep. Als je ptosis of andere functionele problemen met je oogleden hebt, kan je verzekering de operatie geheel of gedeeltelijk vergoeden. Als je echter alleen geïnteresseerd bent in de cosmetische voordelen van een blepharoplastie, zul je de ingreep waarschijnlijk zelf moeten betalen. Benieuwd of jij geschikt bent voor ooglidcorrectie? Neem vrijblijvend contact op met Ooglid.nl en laat je adviseren.

Tijd voor jongere ogen

Als je cosmetische chirurgie overweegt, raadpleeg dan zeker een ervaren plastisch chirurg om meer te weten te komen over je opties. Dr. Johnathan Zadeh is een gediplomeerd plastisch chirurg die gespecialiseerd is in blepharoplastie en andere cosmetische procedures. Hij zal samen met jou bepalen of deze procedure geschikt is voor jou en je helpen de mooie resultaten te bereiken die je wenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like