Ben je op zoek naar leuke kleding voor jouw zoon of dochter? Je kunt op internet vandaag de dag zoveel leuke kledingstukken vinden, zelfs voor de allerkleinsten. Als je zelf van kleding houdt en een hoop verschillende outfits in de kast hebt liggen, wil je dat natuurlijk ook voor je kind. Nu we midden in de zomer zitten, is het eigenlijk alweer tijd om te gaan shoppen voor het najaar. De nieuwe herfstcollecties zijn nu namelijk allemaal uit aan het komen. Wat zijn de trends op het gebied van kinderkleding voor het najaar van 2022? Dat gaan we je vertellen!

Veel kleur en zoete tinten

Kleding met felle kleuren is vaak een trend voor het voorjaar of de zomer, maar dit jaar is het juist helemaal hip voor het najaar. Je zult deze herfst vooral veel zoete pastelkleuren tegenkomen bij kinderkleding. Maakt niet uit of je het toepast op broeken, shirts, schoenen of mutsen: met pasteltinten kun je dit najaar niet fout zitten. Maar wat zijn nu eigenlijk echte pasteltinten? Denk aan kleuren zoals lila, peach, blauw, roze of geel.

Koop ook voor je kind duurzame kleding

De duurzaamheid van kleding wordt in Nederland steeds belangrijker. Zelfs zo belangrijk dat het een trend is geworden dit jaar. Kinderen groeien op bepaalde leeftijden natuurlijk snel uit hun kleding, waardoor je het vaak niet lang kunt gebruiken. Door alsnog te kiezen voor duurzame kleding ontlast je het milieu en bouw je mee aan een betere toekomst voor de kledingindustrie. Als de kleding niet meer past, kun je het altijd nog verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats of Vinted. Op de website van Dailymonkeys.nl vind je enkel duurzame kinderkleding. Dat is ook meteen een mooie boodschap en les voor je kinderen!

Opvallen met stoere denim

Kleed jouw kind zich liever wat stoerder? Dan is deze trend voor hem of haar helemaal perfect. Deze herfst mag je lekker opvallen met stoere denim looks. Denk bijvoorbeeld aan een gave jeans met gaten, een stoere denim jas of jeans met een stoer patroon. Denim jassen zijn er ook met een sweater en capuchon erin verwerkt. Ideaal voor de koudere en natte dagen die we in het najaar weer gaan krijgen.

Comfort is nog steeds nummer 1

Super tof om je kind helemaal te stylen in gave, unieke outfits. Maar houdt er wel rekening mee dat comfort voor kinderen nog altijd op de eerste plaats staat. Met kleding die lekker zit zullen ze zich beter op hun gemak voelen en zelfverzekerder zijn. Vooral voor de herfst zijn truien die heerlijk zitten echt een must. Zeg nu zelf: op een echte herfstdag loop je toch ook het liefst in die lekker zachte en warme trui rond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like