Kleren maken de man en dat geldt ook voor kinderen. Er modieus gekleed bijlopen is ook voor meisjes en jongens belangrijk. Met wat oog voor de laatste trends kun je makkelijk leuke combinaties shoppen, zowel nieuw als tweedehands, en valt je kind niet uit de toon op het schoolplein en in de buurt.

Om het helemaal áf te maken, zoek je hier passende meisjes schoenen en jongens schoenen bij. Je kind heeft minimaal drie paar schoenen nodig: twee paar voor dagelijks gebruik (om af te kunnen wisselen), één voor nette gelegenheden en een paar regenlaarzen voor buitenspelen op dagen met slechter weer. Als je wil weten wat deze winter en komend voorjaar ‘in’ is, lees dan vooral verder.

Voor meisjes is het aanbod duizelingwekkend groot en uitermate divers. Niet vreemd als je daar maar moeilijk een keuze uit kunt maken. Om je op weg te helpen, geven we graag een paar leidraden mee. Combineer bont met praktisch: qua kleuren en printjes kan het dit seizoen niet snel gek genoeg. Laarsjes – in alle soorten (ook regenlaarzen) en maten – zijn weer een goede keus. Met name de wat stoerdere modellen, zoals cowboylaarsjes en veterboots, doen het goed. Leuke details in de vorm van versieringen op of aan de laarzen geven ze toch een meisjesachtige uitstraling. Als je zorgt voor een paar in een neutrale kleur zoals wit of zwart, kun je voor de overige paren losgaan met opvallende kleuren en leuke opdrukken. Daarmee stijl je je kleine meid echt helemaal tot in de puntjes!

Welke jongensschoenen zijn ‘hot’?

Voor jongens is het qua kleurstelling iets gematigder dan bij de meiden: zwart, donkerblauw, groen en bruin voeren de boventoon. De sneaker is voor hen onverminderd populair, want die blijft gaaf staan onder een kekke jeans en een mooie hoodie. Ook de jongens mogen zich met veterboots op het schoolplein vertonen, die in de meeste gevallen gelukkig ook een rits aan de zijkant hebben voor makkelijk aan- en uittrekken.

Juist tijdens deze donkere dagen kan de keuze voor beige jongensschoenen heel goed uitpakken: die ogen fris en zijn met de juiste onderhoudsproducten ook makkelijk mooi te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like