Hou je van koffie en experimenteer je graag met verschillende smaken? Dan ben je vast bekend met stevige ristretto’s en klassieke espresso’s. Maar heb je ooit de Lungo geprobeerd? De naam zegt het al: het is een ‘lange koffie’. Een Caffé Lungo lijkt op een uitgerekte espresso vanwege het langere extractieproces. Als dit idee je al doet watertanden, lees dan verder. In dit artikel delen we graag de bereidingswijze en smaakvariaties van Lungo, waaronder Lungo Forte en Lungo Extra Forte. Deze zijn verkrijgbaar bij De Koffiejongens in 100% biologisch afbreekbare koffiecups voor snel genot.

Aangenaam bittertje

De bereiding van Lungo lijkt op die van espresso, maar met meer water. Normaal gesproken wordt er twee keer zoveel water gebruikt als bij een espresso. Het duurt langer voordat al het water door de koffie is geperst, wat resulteert in een sterke kop koffie met meer cafeïne en een intense smaak met een vleugje bitterheid.

Tonen van rokerige karamel

Door het langere extractieproces is de smaak van Lungo zachter dan die van espresso, en iets minder intens. Dit komt door de toevoeging van meer water. Wil je een kop koffie met een groot volume en tegelijkertijd een sterke smaak ervaren? Probeer dan Lungo Forte van De Koffiejongens. Deze stevige Lungo heeft een mooie, intense smaak met tonen van rokerige karamel en een vleugje vanille. Durf je het aan om iets krachtigers te proberen? Ga dan voor de Lungo Extra Forte. Deze krachtige koffie heeft noten van kolen, vuur en rook. Het is heerlijk kruidig met een stoer bittertje.

Biologisch afbreekbare koffiecups online bestellen

Als je een Nespresso-apparaat hebt en graag verschillende Lungo-smaken wilt uitproberen, kun je nu eenvoudig online Nespresso-cups bestellen. In de webshop van De Koffiejongens kun je tot 20.00 uur bestellen, en dan worden ze de volgende werkdag bij je bezorgd. Wil je er zeker van zijn dat je nooit zonder je favoriete koffie komt te zitten? Overweeg dan een koffiecups-abonnement. Met verschillende maten abonnementen ontdek je welke smaken jouw favoriet zijn. Je kunt het abonnement aanpassen, pauzeren of opzeggen wanneer je wilt. En vanaf 60 cups kun je de biologisch afbreekbare koffiecups ook los bestellen. Geniet van je perfecte Lungo-ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like