Chips is een snack die bij bijna bij iedereen in de smaak valt. De juiste combinatie van vet, suiker en zout is het geheim van deze populaire snack. Chips is er natuurlijk in allerlei soorten, maten en smaken. Chips wordt vaak gemaakt van aardappels, maar chips van mais of linzen wordt ook steeds bekender. Ben je benieuwd naar de populairste chips merken? Lees verder en kom erachter! 

Doritos 

Doritos is al jarenlang een populair chipje. Deze chips is gemaakt van mais en vervolgens in een driehoek vorm gesneden. Ook zijn er Doritos bits ontwikkeld. Deze bits zijn kleine mais chipjes met paprika kruiden en honing. De bekende driehoekchipjes zijn er in de smaken: Sweet Chili Pepper, Cool American en Nacho Cheese, 

Pringles

Pringles zijn chips die gemaakt zijn van aardappelpuree. Na het pureren van de aardappel wordt de pure in een vorm geperst. Het chipje loopt in een bocht, zodat het precies in de koker past. Ook pringles zijn er in allerlei verschillende smaken, zoals: Paprika, Sour Cream& Union, Texas BQQ, Hot & Spicy en Salt & Vinegar.

Croky

Croky chips is te herkennen aan het gekleurde vogeltje voor op de verpakking. Deze chips is gemaakt van aardappels die gebakken zijn in zonnebloemolie. Naast de naturel smaak is er ook: paprika, bolognese, Ketchup en Sate. Naast de reguliere variant is er ook ribbelchips met meer crunch. 

Bestel de snacks!

Er zijn dus verschillende populaire chips merken op de markt. Wil je graag een nieuw merk of een bijzondere smaak uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Deze partij heeft een enorm aanbod aan allerlei soorten chips. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan frisdranken en snoep. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De nieuwe schijf van vijf
Verder lezen

De nieuwe schijf van vijf

Inhoudsopgave Hide Onze gezondheid gaat achteruitWat is nu eigenlijk wel gezond?Het voedingscentrum adviseertWat je volgens de schijf van…