Chips is een geliefde snack die vrijwel iedereen kan bekoren, dankzij de perfecte balans tussen vet, suiker en zout. Deze populaire lekkernij is verkrijgbaar in diverse varianten, formaten en smaken. Hoewel chips meestal van aardappels wordt gemaakt, worden varianten van maïs of linzen steeds populairder. Vraag je je af welke chipsmerken het meest in trek zijn? Blijf lezen en ontdek het!

Doritos 

Doritos is al jarenlang een populair chipje. Deze chips is gemaakt van mais en vervolgens in een driehoek vorm gesneden. Ook zijn er Doritos bits ontwikkeld. Deze bits zijn kleine mais chipjes met paprika kruiden en honing. De bekende driehoekchipjes zijn er in de smaken: Sweet Chili Pepper, Cool American en Nacho Cheese, 

Pringles

Pringles zijn chips die gemaakt worden van aardappelpuree. Na het pureren van de aardappels, wordt de puree in een vorm geperst. Het chipje heeft een gebogen vorm, zodat het precies in de koker past. Pringles zijn verkrijgbaar in diverse smaken, waaronder Paprika, Sour Cream & Union, Texas BQQ, Hot & Spicy en Salt & Vinegar.

Croky

Croky chips herken je aan het kleurrijke vogeltje op de verpakking. Deze chips wordt gemaakt van aardappels die gebakken zijn in zonnebloemolie. Naast de naturel variant zijn er ook smaken zoals paprika, bolognese, ketchup en saté. Naast de reguliere chips is er ook ribbelchips met extra crunch.

Bestel de snacks!

Er zijn diverse populaire chipsmerken op de markt. Wil je graag een nieuw merk proberen of een unieke smaak ontdekken? Neem een kijkje op de website van Candyonline. Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan diverse soorten chips. Ook hebben ze een ruime keuze aan frisdranken en snoepgoed. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem gerust contact op en laat je deskundig adviseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
pasta gezond
Verder lezen

Is pasta gezond?

Inhoudsopgave Hide GeschiedenisWitte of volkorenpasta: welke is gezonder?Gezondheidswaarde van pastaHoe maak je je pasta gezonder?Misschien vind je deze…