Voor alle ouders die niet van de monochrome trend zijn is Baby’s Only één van de mooiste lijnen voor de pasgeboren baby, dreumes, peuter en kleuter. Naast prachtige beddengoed, verzorgingsproducten en autostoelhoezen verkopen ze ook box accessoires, muziekdozen, knuffels, decoratie en sinds kort ook babykleding. Kortom, alles wat je van stof voor je baby nodig zou kunnen hebben, je kunt het bij Baby’s Only terugvinden. En uiteraard gaat het niet om zomaar stof, maar hoogwaardig gebreide wol, dat tijdloos, klassiek en toch trendy en eigentijds is.Prachtige breisels van topkwaliteit, beschikbaar in onder andere klassieke, stoere, uni, en fijne breiwerk, Baby’s Only bestaat uit maar liefst dertien kleuren, die perfect voor alle baby’s en babykamers zijn. Toen ik er achterkwam dat ik zwanger was maakte ik meteen een wishlist van dit prachtige merk, wetende dat er zoveel beschikbaar is, en ik me wel zou moeten inhouden. Ik wist dat ik een mooie hoes voor de autostel wilde hebben, en omdat de baby in maart geboren wordt, een bijpassende voetenzak om haar heerlijk warm te houden als we haar uit het ziekenhuis meenemen.Toen ik hoorde dat we een meisje kregen kon ik nog kiezen uit kleuren zoals  grijs, bruin, of mint, die neutraal zijn, of toch voor de meisjeskleuren zoals babyroze, oudroze of framboos gaan. Na een paar minuten rond te hebben gelopen in de babywinkel wist ik het al. Ik ga voor de stoere lijn, in oud roze. Een zachtere en mildere kleur dan babyroze, ik zag mijn kindje er helemaal in liggen.Voor ik het wist had ik de set voor de autostoel in mijn mandje gegooid, met bijpassende voetenzak. Allemaal oud roze van kleur en stoer qua breistijl. Maar daar hield het niet op, ik besloot spontaan hoe de babykamer er uit zou komen te zien en ging op zoek naar beddengoed in deze ineens favoriete kleur. Een heerlijk warme ledikantdeken en aankleedhoes rijker vond ik het wel genoeg en ging ik de babykamer inrichten.Ik besloot voor zowel lichte vloeren als muren te gaan, omdat we ons huis uiteindelijk te koop gaan zetten, en omdat het tot die tijd voor ons groter, frisser en open wordt, en om er een meisjeskamer van te maken – Baby’s Only producten in oud roze. Nu ik zo rondkijk vind ik de kamer prachtig, en kan ik niet wachten tot mijn kleine meisje onder deze warme deken ligt.

We hadden bij Baby’s Only ook bijpassende muurverf kunnen kunnen halen, ik denk dat het de babykamer nóg mooier zou maken, maar wit heeft ook wel iets, en is makkelijker te verkopen. We hebben tenslotte net alle muren in huis geverfd en ik moest me toch ietwat inhouden :)

Na alle producten die Baby’s Only voor baby’s bood zijn ze een nieuwe lijn gestart dat net zo schattig en tijdloos is als de rest van de producten die ze al verkochten. Er is namelijk een hele nieuwe lijn newborn babykleding. Geweldig om te geven en om te krijgen. (Dikke hint voor kraambezoek) 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Babynest
Verder lezen

Babynestje

Inhoudsopgave Hide Een babynestje, wat is dat?Gebruik babynestjeBabynestje, wanneer gebruik je het?Veiligheid en babynestje tipsMisschien vind je deze…