Deze trend vond ik zo leuk dat ik hem zelf ook heb toegepast in Valentina’s kamer, bijna twee jaar geleden. Inmiddels zijn wolken onmisbaar geworden in babykamers en kun je ze in alle kleuren, formaten, en door jou zelf bedachte manieren in de babykamer realiseren. Zo kun je bijvoorbeeld wolkjes stickers aan de muur plakken of wolkjes behang terugvinden. Maar je kunt ook posters, beddengoed, kussens, kleding, muur en plafondlampen allemaal voorzien van het lieve wolkjespatroon kopen. Sterker nog, er zijn kastknoppen met schattige, blozende wolkjes terug te vinden, en zelfs meubelstukken in vorm van een grote wolk, met alles daar tussenin. 
Dat het wolkjesthema zo populair is is logisch. In Nederland wordt “in de wolken” als uitdrukking voor geluk gebruikt, terwijl een roze wolk synoniem is voor net bevallen gelukzaligheid, en ook in andere talen zijn er genoeg uitdrukkingen die wolken met geluk verbinden. Om dat in een babykamer te verwerken is dus naast heel erg leuk ook enigszins vanzelfsprekend. Zo’n zachte wolkjeskamer met een pasgeboren baby erin, ik word al vrolijk van het idee! Daarom verzamelde ik wat wolkjes inspiratie speciaal voor de babykamer, vinden jullie het ook zo leuk als ik?

Wellicht het allerleukste aan deze in de wolken thema is het feit dat je er verschillende kanten mee op kunt – licht of donker, romantisch, stoer of vrolijk, voor jongens, meisjes of neutraal, het kan allemaal! En in verrassend veel webshops en van verschillende merken. Daarom vandaag wat babykamer inspiratie – in de wolken!

 1. Muurstickers via Bol.com
 2. Behang via Grasonderjevoeten.com
 3. Kussen via Ikea.nl
 4. Kussen via psikhouvanjou.nl
 5. Krukje via psikhouvanjou.nl
 6. Lamp via psikhouvanjou.nl 
 7. Deken via wehkamp.nl
 8. Mobiel via vtwonen.nl
 9. Dekbedovertrek via degeleflamingo.nl
 10. Koffertje via psikhouvanjou.nl
 11. Kastknop via goedinstijl.nl
 12. Poster via wehkamp.nl
 13. Spiegel via wehkamp.nl
 14. Dekentje via wehkamp.nl
 15. Hydrofiele luiers via wehkamp.nl
 16. Slinger via wehkamp.nl
 17. Wandlamp via ikea.nl

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like