Mannen weten niet hoe ongesteldheid voelt. En dat is niet eerlijk. Ze weten ook niet hoe een zwangerschap voelt, wat een vrouw ervaart en wat er in haar omgaat. En dat is al helemaal niet eerlijk! Dus al doen ze nog zo hun best om te helpen zijn er van die dagen dat je ze serieus wat aan zou kunnen doen. Soms komt het niet eens door iets wat ze wel of niet hebben gedaan, maar zijn je hormonen je helemaal gek aan het maken en is je partner logischerwijs de pineut. Maar soms, soms zijn ze gewoon verschrikkelijk irritant, die niet ongestelde of zwangere mannen. Vandaag daarom de tien meest frustrerende momenten waarop het ok is om je partner iets aan te willen doen. 

  1. Zoals wanneer ze heerlijk liggen te snurken en jij een kwartier nodig hebt om je om te draaien, zes keer moet opstaan om te plassen, of van de hardstyle feest die je baby in je buik houdt simpelweg niet in slaap kunt vallen. Een elleboog in zijn snurkende zij is dan op toch zijn plek?
  2. Of wanneer ze een lekkere medium steak aan het verorberen zijn, om het daarna met een goede glas wijn weg te spoelen. Of sushi, gepocheerd ei, of één van de miljoen dingen die jij niet mag hebben smakelijk naar binnen werken en jij gek aan het worden bent van maagzuur dat inmiddels achterin je keel zit.
  3. En wanneer je weer eens boven de toilet hangt, je afvraagt wanneer de misselijkheid ophoudt aangezien je overduidelijk niks meer in je maag hebt zitten en hij je durft te vragen of het gaat. Dat zie je toch?! Of wanneer hij het niet vraagt! Waarom vraagt hij het niet?!
  4. Wanneer hij commentaar heeft op je aankopen. Of het nou voor jou, de baby, de kat of zelfs de buurvrouw is, jij hebt met nesteldrang te maken en kunt het niet helpen dat je spullen MOET hebben. Het is sterker dan jij, en hij heeft er niks over te zeggen. En dat ga jij hem eens haarfijn uitleggen.
  5. Als hij iets uit de winkel vergeet mee te nemen. Hoe durft hij dingen te vergeten?? Of hij gaat nu terug naar de winkel, of jij wordt verschrikkelijk boos en gaat een potje huilen. Nou ja, dat doe je toch wel, maar ok. En terwijl hij terug naar de winkel gaat kook jij over van woede omdat hij mayonaise is vergeten en jij zo verschrikkelijk trek in mayo hebt en dat het enige is waar je blij van wordt, en hij het gewoon vergeten is! Of, God helpe hem, wanneer hij de verkeerde mayonaise koopt.
  6. Wanneer hij het druk heeft en geen tijd heeft om mee te gaan naar de verloskundige, of tien minuten te laat is – omdat het hem toch allemaal niet kan schelen, en jij de hele tijd alles alleen moet doen en je weer eens een potje gaat booshuilen. Dat hij er alle andere keren bij is telt nu even niet mee. En mocht hij nog het gore lef hebben om te zeggen dat je kalm aan moet doen kan hij beter genoeg stappen achteruit nemen, zodat hij niet binnen je handbereik is.
  7. Wanneer hij vraagt waarom je zo chagrijnig bent. Hahahahaha. Kan hij beter meteen gaan rennen.
  8. Als hij de laatste WAT DAN OOK opeet. Hoe durft hij?! Jij bent zijn kind aan het kweken en jij moet goed eten, en jij had nou net precies trek in dat ene koekje. Ook al was je stiekem vergeten dat het er was – nu ruik je het en moet je het hebben, en heeft hij het gewoon opgegeten. Monster dat ‘ie is!
  9. Wanneer hij thuiskomt en jij 312 maanden zwanger bent en hij durft te vragen wat je vandaag hebt gedaan. Wat bedoelt hij? Ziet hij niet hoe groot je buik is? Het is een wonder dat je uit bed hebt kunnen rollen. Of nog erger, wanneer hij vraagt waarom het er zo’n rommeltje in huis is, wat er die avond gegeten wordt, en of je zijn overhemden toevallig hebt gewassen. Pro tip: vraag even of hij de ramen dicht wil doen voordat je begint met schreeuwen en spullen gooien.
  10. Heb je al kinderen? Zijn ze klein? Worden ze ’s nachts wakker en slaapt hij door? Hahaha, echt niet vriend, zo gaan we dat niet doen. Porren maar!We weten heus wel dat we soms onredelijk kunnen zijn, maar het zijn hormonen, we kunnen er niks aan doen! En dat wij en zwanger moeten zijn, en zelf moeten gaan bevallen – het is toch te verwachten dat we een beeeeetje doorslaan? Het is gewoon een manier om ze bij het proces te betrekken!

En voordat je ook mij iets aan wilt doen omdat jou man de allerliefste is ga er vanuit dat ik niet moet schrijven dat dit met een dikke knipoog geschreven is 🙂 

Bron foto’s Shutterstock.com

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like