Je woonkamer is het middelpunt van je huis. Je spendeert er verreweg de meeste tijd en ontvangt er ook je gasten, dus wil je dat het er daar netjes en verzorgd uitziet. Een opgeruimd huis leidt tot een opgeruimd brein. Maar wat als je een trap in je woonkamer hebt staan? Wat als je die trap blijft stofzuigen en poetsen, maar de treden en zelfs de leuning er maar niet mooi uit willen zien? Bij een traprenovatie denk je vaak aan de traptreden: je wilt niet dat die lelijk en glad zijn, dus laat je nieuwe overzettreden plaatsen. Maar wat als je ook de zijkanten van je trap wilt laten bekleden, schilderwerk wilt laten uitvoeren of oude vloerbedekking wilt laten verwijderen? Bij wie kun je dan terecht? En wat zijn de kosten voor een traprenovatie als je zulke diensten laat uitvoeren? Bij TrendyMommy hebben we het voor je uitgezocht. 

Ben je aan een traprenovatie toe?

Het is lente. Misschien ben jij kort geleden wel aan een grote schoonmaak begonnen en viel het je op dat je trap vol krassen en butsen zit. Misschien zorgt het extra zonlicht ervoor dat oneffenheden in je trap je meer opvallen. Hoe dan ook: zie je in het oppervlak van je trap – en dan vooral in de treden – beschadigingen, dan is het tijd voor een traprenovatie. Zo’n renovatie helpt je niet alleen om het gevoel van rust en reinheid in je woonkamer te herstellen, maar zorgt er ook voor dat je trap weer helemaal veilig is.

Wie kan je trap renoveren?

Een trap in de woonkamer vereist in veel gevallen net iets meer aandacht dan dat een trap in de gang zou doen. Niet alleen de veiligheid van je trap is belangrijk, maar ook het aanzicht. Daarom wil je misschien niet alleen overzettreden laten plaatsen, maar ook je trapwangen laten bekleden, tapijt laten verwijderen of schilderwerk laten uitvoeren. Voor al dit soort vakwerk kun je terecht bij de specialisten van Stairz Traprenovatie. Zij steken je trap in een heel nieuw jasje. De trap wordt weer een mooi geheel dat goed in je woonkamer past. Wil jij een echte blikvanger of wil je juist dat je trap in je interieur opgaat? De monteurs van Stairz zijn van alle markten thuis.

Kun je je open trap dicht laten maken?

In een woonkamer wordt tijdens de bouw van een huis vaak een open trap toegepast. Zo’n trap gaat mooi op in het interieur en geeft je een ruimtelijk gevoel, maar er zitten ook nadelen aan vast. Warmte stijgt bijvoorbeeld sneller naar boven en een open trap is minder veilig voor je kleintje. Daarom kunnen de monteurs van Stairz ook de trap in je woonkamer dichtmaken. In dat geval plaatsen zij tijdens de renovatie stootborden achter de treden. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw trap? Neem dan snel contact op met de experts van Stairz Traprenovatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Restyle nu jouw woning
Verder lezen

Restyle nu jouw woning

Inhoudsopgave Hide Maak je woning kindproofBezoek een woonwinkel in AmsterdamSchrijf je in voor een nieuwsbriefHoe ga jij jouw…