Ben jij net als veel andere vrouwen op zoek naar een manier om de binnentemperatuur te verlagen zonder last te hebben van de tocht die een airconditioner met zich meebrengt? Bij TrendyMommy vertellen we je deze week graag over een handige vorm van zonwering: de Sunwise-schermen. Plaats eenvoudig deze screendoek voor het raam aan de buiten- of binnenkant. Dankzij de handige zuignappen kun je ze op vrijwel elk vierkant en vlak raam aanbrengen. In dit artikel kom je meer te weten over de zonwering met zuignappen van Sunwise Screens!

Hoe bestel je de zonwering van Sunwise?

Wil je graag een screendoek met zuignappen bestellen? Bij Sunwise is dit snel en simpel in slechts drie stappen geregeld:

  • Meet de breedte en hoogte van je raam op;
  • Kies het gewenste type en de kleur;
  • Binnen tien werkdagen worden de screens naar je verzonden.
Zo houd je je huis fris zonder tocht

Wat maakt zonwering beter dan airconditioning?

Airconditioning is duur, kan tocht veroorzaken waarvan jonge kinderen snel verkouden worden en het lawaai kan jou of de kids ‘s nachts uit jullie slaap houden. Bovendien is het in een huurwoning of een andere tijdelijke verblijfsruimte vaak niet praktisch om airconditioning te plaatsen, omdat je het systeem niet gemakkelijk kunt meenemen bij een verhuizing. Daarom vormen de screens van Sunwise een uitstekend alternatief. Deze screens zijn niet alleen betaalbaar (je kunt al een zonnescherm aanschaffen vanaf twintig euro), maar je kunt ze ook moeiteloos op je ramen bevestigen en weer verwijderen. Op die manier kun je de screendoeken later hergebruiken op andere ramen.

Hoe monteer je een screendoek met zuignappen op je raam?

Voordat je een zonnescherm van Sunwise op je raam kunt bevestigen, is het van essentieel belang om eerst het raam grondig te reinigen. Vooral de locaties waar de zuignappen worden aangebracht, dienen extra schoon te zijn. Dit zorgt ervoor dat de zuignappen stevig aan het raam blijven kleven. Bevochtig de zuignappen van je zonnescherm vervolgens lichtjes met water en positioneer het doek zorgvuldig in het midden van het raam. Druk tot slot de zuignappen stevig aan. Binnen slechts tien minuten heb je een screen voor je raam of dakraam. Vanaf dat moment kan het scherm helpen om de temperatuur in huis tot wel acht graden koeler te houden. Kies daarom voor de praktische screens van Sunwise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

5 unieke interieurtips

Inhoudsopgave Hide XL kunst aan de muurGlazen deuren verwerkenUnieke design meubelsTrends gebruiken en eigen touch gevenCreatief bezig zijnMisschien…