Wanneer je je badkamer (opnieuw) gaat inrichten, zul je overspoeld worden met een aanbod aan decoratie en andere elektronische apparaten die je niet mag missen in een perfecte badkamer. Om je een beetje wegwijs te maken door alles heen, delen wij hieronder in dit artikel de echte essentials die niet mogen ontbreken in jouw nieuwe badkamer. Denk aan apparatuur en systemen tot decoratie en verzorging. Laat je inspireren!

Apparatuur

Een badkamer kun je tegenwoordig zo high-tech inrichten als je zelf maar wilt. Toch zijn er een aantal dingen die heel prettig zijn om wel te hebben in je badkamer. Denk aan handdoekradiatoren, stopcontacten en dimbaar licht. Kijk wat belangrijk is voor jou, maar zorg er in ieder geval voor dat je altijd goed de warmte en het vocht in de lucht kunt afvoeren door middel  van goede badkamerventilatoren. Deze zijn echt onmisbaar!

Decoratie

Een badkamer moet voorzien zijn van een goede douche met een fijne druk en natuurlijk geen vochtige, broeierige plek zijn. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, want zeg nou zelf: wat is er fijner dan een serene, gestylede en opgeruimde badkamer? Niets. Dus decoratie mag dan ook niet ontbreken. Denk aan een goeie lik neutrale verf op de muur, dikke hotelhanddoeken, een badmat, potjes, bekers en houders in dezelfde kleurtinten. Misschien wil je zelfs wel een plant neerzetten die goed tegen vocht kan of een mooie houten kunstwerk.

Verzorging

Heb je eindelijk die mooie badkamer, dan wil je natuurlijk ook wel jezelf of jouw gasten verwennen met fijne verzorgingsproducten. Je huid is tenslotte je grootste orgaan, dus waarom zou je niet investeren in iets wat lekker ruikt en goed voor je is? Kies voor iets op natuurlijke basis en geniet iedere keer weer opnieuw van goede verzorging. Wedden dat je badkamer experience direct een level omhoog schiet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
gadgets huis
Verder lezen

Heb jij deze gadgets al voor je woning?

Inhoudsopgave Hide Digitaal alarmsysteemSlimme verlichtingRobotstofzuigerSlimme koffiemachineMisschien vind je deze artikelen ook interessant: Dankzij de razendsnelle ontwikkeling van de…
Ideeën voor een trendy badkamer
Verder lezen

Ideeën voor een trendy badkamer

Inhoudsopgave Hide Je badkamer trendy makenTegels maken de badkamerOverweeg eens een inloopdoucheLuxe uitstraling met marmerHuidige badkamer trendsPassen en…