Vandaag laat ik jullie de woonkamer zien. Zoals ik in de video al vertelde stelde ik dit ondanks de vele verzoeken uit omdat wij simpelweg oude meubels, uit onze vorige woning hadden meegenomen en inrichten bij ons niet de prioriteit had. Hierdoor hebben we veel langer de tijd gehad om na te denken wat we precies wilden en is dit het resultaat:

Gezien de “harde” muur en vloerkleuren heb ik voor zachte, natuurlijke tinten gekozen. Waar we eerste zwart wit meubilair met veel hoogglans hadden trekken nu natuurlijke materialen zoals hout en zachte tinten me heel erg aan. Van felle kleuren ben ik geen liefhebber omdat ik dat teveel onrust vind uitstralen, terwijl ik wel graag groen toevoeg in de vorm van planten.

Alles wat aan onze muren hangt komt bij Posterstore.nl vandaan en is in kleuren die goed bij de rest van onze woning passen. Rozen en pioenrozen zijn mijn favoriete bloemen en brengen voorzichtig wat kleur in de inrichting, vooral gecombineerd met een roze kussen en krukje. De posters en fotolijsten heb ik samen besteld en in een uurtje opgehangen. Het was even kijken in welke volgorde ik het wilde hebben en uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat en wat het voor ons betekent. Wel wilde ik in eerste instantie twee rijen posters ophangen met wat groene toevoeging, maar dat zou met de kinderen gauw zijn misgegaan. Op dit moment hangen ze hoog genoeg dat ze er niet bij kunnen en de posters daarmee ook niet per ongeluk van de muur kunnen trekken.

Mocht je op zoek zijn naar muurdecoratie, check dan vooral Posterstore.nl, ze hebben een grote collectie aan verschillende thema’s, afmetingen en fotolijsten en ik ben erg blij met de ontdekking van dit online shop. Zoals jullie weten deel ik graag alles wat ik leuk vind en heb daarom contact met ze opgenomen om voor jullie een leuke kortingscode te regelen. Mocht je zelf iets bij Posterstore.nl willen bestellen – gebruik dan code TRENDYMOMMY30 voor 30% korting! 30%!!! Uiteraard niet geldig voor lopende aanbiedingen en Selection posters.

De bank was ons grootste uitdaging omdat we graag een symmetrische zitgedeelde wilden, wat we uiteindelijk bij een grote keten hebben uitgezocht, door zelf een bank samen te stellen. Het is een bijzonder stevige bank en stukken hoger dan ons vorige loungeset. Ik heb na het baren van drie kinderen de nodige bekkenproblemen en dit zit zo veel fijner, ik ben er erg blij mee! Geen zichtbare poten dragen naar mijn mening bij aan een rustige uitstraling. En waar ik eerst met enige tegenzin naar leren banken keek, iets waar ik geen fan van ben, maar wat me wel praktisch leek in een groot gezin met kleine kinderen en huisdieren is het ontdekken van microvezel stoffen banken de grote eyeopener geweest. De bank is waterdicht en er zijn geen nog vlekken geweest die ik er niet uit heb kunnen krijgen met wat milde schoonmaakmiddel en een doekje. Chocola, koffie, pizzasaus, mascara, vette handafdrukjes, alles laat heel makkelijk los, waardoor een lichte bank prima in een huis met opgroeiende kinderen past.

We hebben ook net een nieuwe, grotere tv. De oude werkte nog prima, maar ons woonkamer is stukken groter dan de vorige, waardoor de tv nu een stuk verder van ons af staat wanneer we op de bank zitten. Met als resultaat dat ik zelfs met mijn bril op niks zag haha! De tv meubel en kast zijn niet nieuw, al willen we graag op korte termijn een kleinere tv meubel, waarschijnlijk iets van hout. Ze komen beiden uit Ikea, net als de vloerkleed. Alle tafeltjes komen bij Kwantum.nl vandaan, de planten hebben we in Intratuin gevonden en de speelgoedzakken komen bij Bulbby.nl vandaan, je kunt er hier wat meer over lezen.

Zo, ik denk dat ik alles heb laten zien? Binnenkort ga ik de rest van ons huis aanpakken en zal tegen die tijd meer beelden delen van hoe wij kidsproof wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like