Het is wellicht een wat minder populair formaat onder de bedden, maar een twijfelaar bed is ondanks dat toch nog steeds erg populair. Het formaat van dit bed is meestal 200 x 120 cm, maar je vindt ook twijfelaars die ietsje breder zijn, tot max 140 cm. Dit type bed biedt meer voordelen dan je zou denken, zeker voor mensen die in hun eentje slapen. Ondanks dat het bed ook prima gebruikt kan worden door koppels, slapen de meeste mensen er in hun eentje in.

Een twijfelaar bed als eerste tweepersoonsbed

Is jouw puber toe aan een tweepersoonsbed, maar wil je niet direct een heel groot bed kopen? In dat geval is een twijfelaar bed van De Suite Moordrecht ideaal. In dit formaat heeft je puber alle ruimte in zijn eentje, maar kan er eventueel ook iemand blijven slapen als dat nodig is. Het fijne aan dit formaat bed is dat niet direct de kamer erg vol staat, wat met een normaal tweepersoonsbed vaak wel het geval is. De twijfelaar schuif je gewoon in een van de hoeken, waarna je nog genoeg plek overhebt voor andere meubels.

Een twijfelaar als seniorenbed

Naast dat twijfelaar bedden vaak voor pubers of voor studentenkamers worden gekocht zie je ze ook vaak als seniorenbed. Senioren hebben graag de ruimte, en dit is bovendien veiliger, want wordt het risico verkleind dat ze uit bed vallen. Doordat dit formaat zo vaak voor senioren wordt besteld kun je zo’n bed bij De Suite Moordrecht helemaal personaliseren en complementeren met luxe extra’s. Wat dacht je van een elektrisch verstelbare bedbodem? Dit is super fijn voor wie graag leest of tv kijkt in bed. Dit is overigens voor mensen van elke leeftijd prettig, en niet alleen voor senioren.

Seniorenbed dat van alle gemakken is voorzien

Heb je moeite met opstaan uit een laag bed, of denk je daar in de toekomst moeite mee te krijgen? Investeer dan in een twijfelaar bed met allerlei extra’s. Je kunt hem bij De Suite in Moordrecht bijvoorbeeld als hoog-laag bed bestellen. Dit wil zeggen dat je het bed met één druk op de knop in hoogte kunt verstellen. Dit is ook ideaal voor wie aan bed verzorgd moet worden. De verzorger of hulpverlener hoeft dan niet ver te bukken, wat voor een ergonomische werkhouding zorgt. Alleen maar voordelen dus, zo’n hoog-laag bed.

Ga voor een bed met FPS-technologie

Heb je Parkinson, of andere chronische pijnklachten? Dan is het aan te raden om je twijfelaar bed te complementeren met FPS-technologie. Dit is een volledig onzichtbaar geluidssysteem met zeer subtiele golven, die de bloedsomloop stimuleren en spieren ontspannen. Het effect van FPS-technologie is heel bijzonder, en reduceert diverse lichamelijke klachten. Vermoeidheid neemt af, want u wordt veel uitgeruster wakker. Deze technologie is aan te raden voor mensen met bijvoorbeeld neuropatische pijn, veel spanning, de ziekte van Parkinson of reuma. Ook voor topsporters is het trouwens een aanrader. De spieren worden er immers door gestimuleerd te herstellen, en doordat het lichaam meer ontspant wordt dat proces nog eens versneld.

Altijd leuk om weer nieuwe dingen aan je huis toe te voegen. Kijk ook eens op jouwwoonidee voor meer inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like