Is het tijd voor nieuwe raamdecoratie maar weet je niet wat je wilt en wat de trends op dit moment zijn? In deze blog lees je de laatste trends. Zo kies jij de perfecte raamdecoratie voor bij jou in huis en kun je deze winter genieten van een warme sfeer in huis. 

Donkere raamdecoratie

Afgelopen jaren is donkere raamdecoratie steeds populairder geworden. Met donkere raamdecoratie geef je de kamer een sfeervolle boost en tevens geeft dit een luxe uitstraling. Je kunt hierbij denken aan donkerrood, donkerblauw, donkergroen maar ook zwart. Deze kleuren zijn er vaak in veel verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met glans of met een patroon erin. De vele verschillende soorten raamdecoratie zoals gordijnen of een mooie houten jaloezie zijn in erg veel verschillende kleuren te verkrijgen. Als je gaat voor donkere raamdecoratie hoef je je geen zorgen te maken over de lichtinval in huis. Bij elk soort raamdecoratie zijn er mogelijkheden om voldoende licht naar binnen te krijgen. 

Jaloezieën

Tegenwoordig zijn jaloezieën in veel verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Hierbij kan je gaan voor mooie houten jaloezieën of voor de aluminium variant. Deze kun je perfect laten aansluiten bij jouw huisstijl. Naast de mooie uitstraling van jaloezieën zijn ze ook erg handig. Je kan zelf bepalen hoeveel licht jij in je kamer wilt hebben door ze in de gewenste stand te zetten. De jaloezieën kan je combineren met gordijnen maar ook zonder gordijnen zijn ze erg goed te gebruiken. 

Elektrische raamdecoratie

Er komt steeds meer gemak als het gaat om raamdecoratie. Veel raamdecoratie is tegenwoordig elektronisch te bedienen. Met 1 druk op de knop kan jij je raamdecoratie openen of sluiten. Zo kun jij heerlijk op de bank blijven zitten. Bij veel raamdecoratie is dit mogelijk met je smartphone. Download de app die bij jouw raamdecoratie hoort en bedien het gemakkelijk. 

Duurzaamheid

Als je toe bent aan nieuwe raamdecoratie ga dan voor een duurzame optie. Op die manier heb jij mooie raamdecoratie en draag je ook nog wat bij aan het milieu. Zo zijn er gordijnen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal zoals PET-flessen. Kijk naar de keuze van materiaal ook naar materiaal dat niet snel kapot gaat en wat je dus niet vaak hoeft te vervangen. Om hierin de juiste keuze te maken kan je je laten adviseren bij verschillende experts zoals Raamdecoratie.com

Maak jouw woonkamer, slaapkamer of keuken af met de raamdecoratie trends van nu en geniet van de sfeer in huis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like