De bartafel kan een mooi meubelstuk zijn, het geeft je woning meer sfeer en uitstraling. Het is ook multifunctioneel, je kunt op ieder moment even lekker zitten of hangen, bij welke gelegenheid dan ook. Het zal dan ook erg vaak gebruik worden als je de perfecte bartafel in je woning hebt. 

Mooie blikvanger

Het maakt niet uit wat voor ruimte je hebt, of dat het nou een grote woonkamer is of toch een wat kleinere ruimte, een bartafel kan altijd! Welke bartafel kan er in jouw interieur? Gebruik deze tips en kiezen maar:

  • Een bartafel kan in iedere ruimte worden geplaatst. Je zou er ook een eettafel van kunnen maken als je er gewoon wat barkrukken bij zou bestellen. Als je denkt aan een knus interieur, dan is een ronde bartafel de beste optie. 
  • Heb jij een industrieel interieur? Dan kun je het beste een stevige bartafel kiezen van donker hout met een metalen onderstel (stoer, stijlvol en robuust). 
  • Als je een modern interieur hebt, dan kun je denken aan een strakke witte bartafel met hoogglans of liever slanke poten en een mooi houten blad?
  • Bij de landelijke stijl kun je meer denken aan mooi sterk eikenhout, maar ook mangohout is bij de bartafel mogelijk.
  • Als je een lange ruimte hebt en een bartafel wil, dan kun je denken aan een rechthoekige variant. Je kunt er een paar barkrukken omheen zetten en de ruimte is stijlvol en mooi ingericht. 

Hoogte bartafel

De hoogte van de bartafel is wisselend. Vaak zijn ze tussen de 105 en de 110 cm. Het beste kun je kijken wat je nodig hebt en fijn vindt om te zitten (denk ook aan barkrukken). Online kun je altijd advies vragen als je de hoogte wil weten. 

Hoogte bartafel
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

Verrijk je badkamerervaring met Aquanova

Inhoudsopgave Hide Luxueus textiel FunctionaliteitKnusse comfort Je eigen persoonlijke spa-ervaringEindeloze mogelijkheden voor badkamerstylingDuurzaamheid en kwaliteit Misschien vind je deze artikelen ook…