Een bohemian interieur is populairder dan ooit! Sinds een aantal jaar komt dit interieur terug in vele huizen en ook wij zijn fan van deze laid-back stijl met invloeden van exotische reizen. Wil je jouw interieur ook een upgrade geven? Wij geven jou vier tips om de bohemian vibes naar jouw huis te brengen.

Out of the box

Bij deze populaire woonstijl spelen contrasten een grote rol. Niks is te gek en je kunt oneindig mixen en matchen. Niet alleen met kleuren, maar ook een mix van materialen zorgen voor een fraai geheel. Houd je even niet aan regels. Hoe groter de contrasten, hoe unieker jouw boho-interieur wordt. Ga voor natuurlijke materialen, felgekleurde accessoires en drukke prints. Vergeet ook vondsten van bijzondere reizen niet een speciale plek te geven in jouw boho-interieur.

Bohemian kleurpallet

Bij een bohemian interieur kun je twee kanten op gaan. Hou jij van een rustgevende sfeer in huis? Combineer dan een neutrale basiskleur zoals beige met groene accenten. Denk hierbij aan verschillende planten of juist accessoires in een groene tint. Wil je juist all-out gaan met deze woonstijl? Ga dan voor een behang aan de muur met een tropische print en laat meerdere kleuren terugkomen in je accessoires. De kleuren oranje, roze, geel, turquoise en groen zorgen voor het perfecte Ibiza-sfeertje waar jij naar op zoek bent.

Gravure

So natural

Een echte must bij een boho-interieur zijn natuurlijke materialen. Denk hierbij aan rotan, hout, linnen en jute. Niet alleen meubels, maar ook accessoires in deze all natural materialen zorgen voor echte boho vibes. Qua meubels kun je denken aan een rotan fauteuil, of een houten eettafel. Combineer deze eettafel met rotan eetkamerstoelen en jouw bohemian eethoek is helemaal compleet. Of kies een rotan bankje en zet er een rieten mand op of naast met een mooie plant erin. Voeg als laatst accessoires toe in natuurlijk materialen en maak zo jouw boho huis compleet!

Armande

Comfort first

Ultiem relaxen staat centraal in deze Ibiza-achtige woonstijl. Denk aan een comfortabele fauteuil waar je eindeloos in tv kunt kijken of een goed boek kunt lezen. Ook hangmatten en hangstoelen passen perfect in dit interieur. Ga bijvoorbeeld voor een fijne fauteuil van het merk Kave Home. Dit merk pakt uit met een breed assortiment aan meubilair voor elke interieurstijl, zo ook een bohemian interieur.

Comfort first

Ben jij op zoek naar de nieuwste trends op gebied van interieur, zoals sfeervol toilet ideeen? Neem dan eens een kijkje op Woningcourant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De raamdecoratie trends van nu
Verder lezen

De raamdecoratie trends van nu

Inhoudsopgave Hide Donkere raamdecoratieJaloezieënElektrische raamdecoratieDuurzaamheidMisschien vind je deze artikelen ook interessant: Is het tijd voor nieuwe raamdecoratie maar…