Wil je graag meer sfeer in de woonkamer? Met onze 5 unieke interieurtips gaat dat zeker goedkomen. Lees deze maar eens op je gemak door en dan kom jij er achter welke tips jij toe kunt passen in jouw interieur.

XL kunst aan de muur

Wat heb je momenteel aan de muur hangen? Een foto, schilderij of posterwand is mooi, maar je kunt het formaat is afwisselen naar XL. Dit maakt namelijk grote indruk en zorgt voor een mooie en zichtbare verandering in je interieur. 

Kunst aan de muur

Glazen deuren verwerken

Heb je een glazen binnendeur? Op deze manier kun je je woning meer stijl uit laten stralen. Tussen de keuken en de zithoek, de hal en woonkamer en andere ruimten kun jij een scheiding maken met een glazen deur. Je verliest geen daglicht, maar het is wel erg mooi en modern!

Glazen deuren

Unieke design meubels

Investeer eens in één design meubelstuk. Een mooie tafel, of stoelen of een wandkast? Laat het er uitspringen en de rest van je interieur kan dan gewoon zo blijven. 

Design meubels

Veel mooie trends die toegepast kunnen worden in je interieur (tip 1 tot en met 3), maar dit kan ook op je eigen manier. Wat heeft een emotionele waarde? Misschien een bepaalde foto die je dan als XL aan de muur kunt plaatsen of een bepaalde tafel die ervaringen oproept en waar je net wat extra’s mee kunt doen? Houd het persoonlijk en bij jezelf en dan kun je toch de trends gebruiken.

Creatief bezig zijn

Kom er achter hoe creatief je zelf bent, wat kun jij zelf maken? Een meubelstuk? Een mooie kast of een plank aan de muur met mooie persoonlijke items? Het gaat er niet om wat je maakt of hoe creatief je bent, als je maar iets moois van jezelf kunt laten zien in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De vloeren trends van 2023
Verder lezen

De vloeren trends van 2023

Inhoudsopgave Hide Duurzame vloeren: een focus op milieuvriendelijke materialenTerrazzo: een klassieker die terug is van weggeweestDe trends van…
Wat zijn inbetween gordijnen?
Verder lezen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Inhoudsopgave Hide Hoe zijn inbetween gordijnen gemaakt? Waarom zou je voor inbetween gordijnen kiezen?Hoe hang je inbetween gordijnen op?Misschien…