FurReal Friends verrast ook dit najaar met twee innovatieve en interactieve speelgoeddieren. Een ‘echte’ én een fantasiedier! Na de magische Eenhoorn Star Lily, die vorig jaar al het licht zag, introduceert FurReal Friends dit najaar Torch, het Vuurspuwende Draakje, en Bootsie, een eigenzinnige kat die zich verre houdt van Facebook. Zij zit namelijk niet te wachten op miljoenen volgers. Liever houdt ze het bij één grote fan, met wie ze lekker haar luie dagen doorbrengt. Geef je haar genoeg aandacht dan is ze het zonnetje in huis! Zo niet, dan kan ze wel een beetje ‘grumpy’ worden…

De schattige Bootsie is een grijze, kleine kat met een persoonlijkheid om van te houden! Haar humeur verandert als je met haar speelt. Wanneer je haar iets lekkers geeft, wordt ze blij. Maar tik je twee keer op haar bekje , dan kan ze grumpy worden!

Maak het maar snel weer goed door haar zachtjes en liefdevol over haar hoofdje te aaien. Bovendien vindt Bootsie het heerlijk om geknuffeld te worden, dus til haar op en leg haar dicht tegen je aan. Bootsie heeft duidelijk een eigen wil, maar als je haar genoeg verwent zal het je beste vriendje worden!  
Wij zijn er dol op en geven daarom vandaag onze favoriet – Bootsie, Mijn kat weg! Wil jij je kind iets mega schattigs geven, zijn ze nog niet toe aan een echte kat? Doe dan mee met de winactie en win the next best thing. Wat moet je doen om te winnen?

Volg TrendyMommy op social media, like de foto op FaceBook en Instagram en laat een reactie achter dat je meedoet. Winnaar krijgt vanavond al bericht!

– Facebook.com/TrendyMommynl – Instagram.com/TrendyMommynl
– Youtube.com/TrendyMommynl

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like