Kennen jullie het merk Swisse? Deze Australische voedingssupplementen zijn wereldwijd een echte succesverhaal en sinds kort in Nederland beschikbaar. Om het vieren verloten we vandaag vijf Swisse Haar Huid en Nagels flesjes, die bomvol vitamine B, C, zink en seleen zitten, en wonderen voor ontzwangerende mama’s doen. 
Want na het bevallen, ja dat krijg je met heel wat haaruitval te maken en heb je wat extra verzorging voor jezelf nodig aangezien het grootste gedeelde van je dag voor het zorgen van een baby bestaat. Hoe fijn is het om dan een voedingssupplement in te nemen die er voor zorgt dat mama ook genoeg vitamines binnenkrijgt, en nog steeds ondanks de gebroken nachten, hormonen en een nieuwe rol in haar leven – een stralende huid, vol haar en mooie handen heeft? Zelf slik in vitamines van Swisse ook, en merk dat mijn haar mooier valt, glanst, en snel groeit, ondanks dat ik het knip, verf en dagelijks met droogshampoo mishandel. Kijk trouwens naar mijn nagels, ze groeien sinds ik de vitamines slik zo snel! 
Wist je dat Swisse in de jaren ’60 ontstond, in Australië het meest verkochte merk vitamines is, en een zeer uitgebreid assortiment heeft waar je ondersteuning voor man, vrouw, weerstand, energie, botten, organen, en algeheel gezondheid kunt terugvinden? Neem even een kijkje op de site, waar je alle kunt terugvinden. 
Terug naar de winactie! Het enige wat je moet doen is hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet en waarom – heb je net als ik met heel veel haaruitval te maken gehad? Is je huid niet in opperste conditie of breken je nagels af? Laat het me maar weten en maak kans op één van de vijf flesjes Swisse Haar Huid en Nagels, en neem voor extra kans een kijkje op mijn Instagram: @TrendyMommyNL

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like